ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γυναίκα με μεγάλη πορεία στη διπλωματία ο πρώτος διορισμός Χριστοδουλίδη

Γυναίκα με μεγάλη πορεία στη διπλωματία ο πρώτος διορισμός Χριστοδουλίδη

Με ανυπομονησία περιμένει ο κυπριακός λαός τον διορισμό του Υπουργικού Συμβουλίου και των συνεργατών του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος», η Μαριλένα Ραουνά, είναι το πρώτο άτομο που θα βρεθεί στο πλάι του Νίκου Χριστοδουλίδη ως διευθύντρια του διπλωματικού γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η κα. Ραουνά μαζί με τον διαπραγματευτή της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαο Μενελάου, θα συνοδεύσουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην πρώτη του συνάντηση με τον Ερσίν Τατάρ.

Η Μαριλένα Ραουνά συνεργάστηκε και στο παρελθόν με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, αφού από το 2018 μέχρι το 2021 εργάστηκε στο Υπουργείο Εξωτερικών ως ειδική σύμβουλος του Υπουργού Εξωτερικών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:«Το ΑΚΕΛ είναι αποφασισμένο να δώσει τολμηρές λύσεις» - Συζητήθηκαν τα αποτελέσματα των εκλογών στην Κεντρική Επιτροπή

«Το ΑΚΕΛ είναι αποφασισμένο να δώσει τολμηρές λύσεις» - Συζητήθηκαν τα αποτελέσματα των εκλογών στην Κεντρική Επιτροπή

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ συζήτησε σήμερα τα αποτελέσματα των εκλογών της 9ης Ιουνίου στις οποίες καταγράφηκε αφ’ ενός ένα αδιαμφισβήτητα αρνητικό αποτέλεσμα για το ΑΚΕΛ στις Ευρωεκλογές και αφετέρου μια σημαντική επιτυχία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top