ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ανακοίνωση της Νομικής Υπηρεσίας για τη συνάντηση με την οικογένεια του άτυχου Θανάση – Νέα συνάντηση μετά την μελέτη του πορίσματος

Η ανακοίνωση της Νομικής Υπηρεσίας για τη συνάντηση με την οικογένεια του άτυχου Θανάση – Νέα συνάντηση μετά την μελέτη του πορίσματος

Ανακοίνωση αναφορικά με τη συνάντηση που είχαν ο Γενικός και ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας με την οικογένεια του άτυχου Θανάση Νικολάου, εξέδωσε η Νομική Υπηρεσία, σύμφωνα με την οποία συμφωνήθηκε όπως διευθετηθεί νέα συνάντηση μετά από τη μελέτη, από την οικογένεια, των δοθέντων εγγράφων.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Ολοκληρώθηκε προ ολίγου η δίωρη συνάντηση που ο Γενικός και ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας είχαν με τους γονείς και τον αδελφό του άτυχου εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου, καθώς και με τους δικηγόρους τους.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο Υπαρχηγός της Αστυνομίας, η ανακριτική ομάδα της Αστυνομίας, ο ανεξάρτητος ποινικός ανακριτής κ. Αντώνης Αλεξόπουλος και λειτουργοί της Νομικής Υπηρεσίας.

Σκοπός της συνάντησης, ήταν η πλήρης ενημέρωση σε σχέση με το σύνολο όλων των ανακριτικών ενεργειών που έγιναν από την ανακριτική ομάδα της Αστυνομίας και τον ανεξάρτητο ποινικό Ανακριτή κ. Αλεξόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι αστυνομικοί ανακριτές παρουσίασαν λεπτομερώς τις ενέργειες στις οποίες προέβησαν και έγινε συζήτηση, και δόθηκαν απαντήσεις και επεξηγήσεις για τις πιο πάνω ενέργειες. Παραδόθηκαν δε αυτούσια, τόσο στους δικηγόρους όσο και στην οικογένεια, αντίγραφα της έκθεσης της ανακριτικής ομάδας ημερομηνίας 2 Φεβρουαρίου 2023, και του γραπτού σημειώματος του ποινικού ανακριτή κ. Αλεξόπουλου για σκοπούς ενημέρωσης.

Κατόπιν εισήγησης της οικογένειας συμφωνήθηκε όπως διευθετηθεί νέα συνάντηση μετά από τη μελέτη, από την οικογένεια, των δοθέντων εγγράφων.

Σφίγγα ο Χριστοδουλίδης για τους διορισμούς - Αποφάσεις το Σαββατοκύριακο

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top