ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δυνατοί θόρυβοι στον Άγιο Νεόφυτο: Bγήκαν έξω με τα εσώρουχα οι κάτοικοι να δουν τι συμβαίνει

Δυνατοί θόρυβοι στον Άγιο Νεόφυτο: Bγήκαν έξω με τα εσώρουχα οι κάτοικοι να δουν τι συμβαίνει

Τρομοκρατημένοι πετάχτηκαν από το κρεβάτι τα ξημερώματα κάτοικοι της περιοχής, γύρω από τον Ιερό Ναό Αγίου Νεοφύτου στη Λακατάμεια.

Tης Χριστιάνας Τσαγγάρη 

Δυνατοί θόρυβοι γύρω στις 3 τα ξημερώματα, προκάλεσαν τις έντονες ανησυχίες των κατοίκων και έτρεξαν κυριολεκτικά έξω, με τα εσώρουχα, για να δουν τι συμβαίνει.

Ένοικος σπιτιού που γειτνιάζει με την εκκλησία του Αγίου Νεοφύτου, στη Λακατάμεια, έπιασε στα πράσα τσούρμο νεαρών να καταστρέφουν το ναό.

Όπως ανέφερε στην ιστοσελίδα μας, Tothemaonline, είδε μία παρέα νεαρών υπό την επήρεια ουσιών, ορισμένοι, να τρέχουν να διαφύγουν από την περιοχή, όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία του, αφήνοντας πίσω τους εικόνες ντροπής. (Βλ. φωτο).

Το χειρότερο είναι ότι οι νεαροί ξήλωσαν μέχρι και το σύστημα κλιματισμού της εκκλησίας. Η διαρροή αερίου, προκάλεσε πανικό στη γειτονία.

Οι κάτοικοι κάλεσαν την αστυνομία, αλλά η απάντηση που πήραν ήταν ότι στον Αστυνομικό σταθμό Λακατάμειας υπάρχει μόνο ένα περιπολικό και ήταν έξω για υπόθεση διάρρηξης.

Μέχρι και τις 9 το πρωί του Σαββάτου, 01/08/2015, δεν εμφανίστηκε κανείς στην εκκλησία για να διερευνήσει το περιστατικό, να εντοπιστούν οι νυχτοβάτες και να τιμωρηθούν για τους βανδαλισμούς που προκάλεσαν. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top