LIKE ONLINE

Η viral γιαγιά που διαλέγει ρούχα και μακιγιάζ για την... κηδεία της - Δείτε το βίντεο

Η viral γιαγιά που διαλέγει ρούχα και μακιγιάζ για την... κηδεία της - Δείτε το βίντεο

Η Lillian Droniak ή αλλιώς γιαγιά Droniak όπως είναι το όνομά της στο TikTok, έχει προκαλέσει αίσθηση στην πλατφόρμα, με περισσότερους από οκτώ εκατομμύρια followers, μοιραζόμενη αστεία βίντεο για τη ζωή της, ως single.

Η 92χρονη γυναίκα δημοσιεύει πολύ συχνά χιουμοριστικά βίντεο, ωστόσο η φήμη της εκτοξεύτηκε, όταν είχε ανεβάσει ένα κλιπ στο οποίο επιλέγει ρούχα για την... κηδεία της.

Η γιαγιά Droniak όπως ακούγεται να λέει, δεν θέλει να πεθάνει ακόμα, όμως πρέπει να είναι προετοιμασμένη και προβάρει στους διαδικτυακούς της φίλους, το ντύσιμο που έχει επιλέξει για όταν φύγει από τη ζωή. Το αποτέλεσμα ήταν το βίντεο να συγκεντρώσει περισσότερες από 22 εκατομμύρια προβολές και κάθε βίντεο από τότε να γίνεται viral.

Δείτε το βίντεο

Η γιαγιά δείχνει πολύ συχνά πώς βάφεται, πώς κουρεύεται, ενώ δεν διστάζει να σχολιάσει αρνητικά τα ραντεβού της με άντρες που γνωρίζει στο Bingo.

Το χιούμορ πάντως της διάσημης γιαγιάς, έχει λάβει και αρκετές επικρίσεις. Σε ένα παλαιότερο βίντεο, η Droniak φαίνεται να ντύνεται για την κηδεία του πρώην της, Μπρους, αποκτώντας 58 εκατομμύρια προβολές.

Αργότερα δημοσίευσε ένα νέο βίντεο με την ίδια να χορεύει με το ντύσιμό της, υποστηρίζοντας ότι ήταν η "πιο καλοντυμένη" και "σάλεψε" όταν του είπε αντίο για τελευταία φορά.
 
Το βίντεο έγινε ξανά viral, με τους θαυμαστές της να την αποκαλούν "εμβληματική" και "θρύλο".

Όμως, η Droniak είχε αποκαλύψει τότε ότι έλαβε ένα οργισμένο email από μια γυναίκα που ισχυριζόταν ότι ήταν η κόρη του Μπρους και κατηγόρησε την ηλικιωμένη πως ήταν αγενής και μετέτρεψε τον θάνατο του πατέρα της σε αστείο, μη δείχνοντας σεβασμό. 

Η Droniak υπερασπίστηκε τον εαυτό της, δηλώνοντας ότι ποτέ δεν είχε σκοπό να δείξει ασέβεια και ότι το βίντεο της στόχευε να είναι ένας εορτασμός της ζωής του πρώην της. Τόνισε επίσης ότι δεν μετανιώνει ποτέ που κάνει χιούμορ, ακόμη και αν πρόκειται για κηδεία.

Σε κάθε περίπτωση, κάθε βίντεο που δημοσιεύει στη γνωστή πλατφόρμα, αποκτά αυτομάτως εκατομμύρια προβολές. Στο τελευταίο της βίντεο η γιαγιά Droniak δείχνει μετά το ντύσιμο, πώς θέλει να τη βάψουν στην κηδεία της και κάθε ώρα που περνάει, τα likes, τα σχόλια και οι προβολές αυξάνονται. 

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top