ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λάρνακα: Τραγικός θάνατος 23χρονης! Έπεσε από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας!

Λάρνακα: Τραγικός θάνατος 23χρονης! Έπεσε από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας!

Ανάστατη ολόκληρη γειτονιά στη Λάρνακα μετά τον εντοπισμό σήμερα το μεσημέρι (2/8) 23χρονης να κείτεται νεκρή στο έδαφος μέσα σε λουτρό αίματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας η 23χρονη με καταγωγή από την Ινδία εντοπίστηκε νεκρή από γείτονα γύρω στις 12:00 το μεσημέρι, γεμάτη αίματα και αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας έφτασαν στη περιοχή και απέκλεισαν τη σκηνή, καθώς αρχικώς εξετάζονταν όλα τα ενδεχόμενα. Φως στα αίτια θανάτου της νεαρής γυναίκας  έριξε η αυτοψία από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα, η οποία απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια ενώ την θέση αυτή ενισχύει και η μαρτυρία του Κύπριου εργοδότη της.

Όπως είπε ο ίδιος στους Αστυνομικούς η 23χρονη, που δούλευε ως οικιακή βοηθός στο διαμέρισμα του 5ου ορόφου όπου διαμένει με την οικογένεια του χθες είχε νιώσει αδιαθεσία και επισκέφτηκε γιατρό που διέγνωσε, ότι η νεαρή από την Ινδία πάσχει από ίλιγγο και της χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή.

Ο ίλιγγος φαίνεται να ήταν και η αιτία που η 23χρονη έκανε βουτιά θανάτου από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας της οδού Γεωργίου Ματσάκη στη Λάρνακα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Νεκροτομή στη σωρό της θα γίνει αύριο Δευτέρα από την ιατροδικαστή Ελένη Αντώνιου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

Μείωση επιτοκίων: Ο λόγος που βρίσκεται στον «αέρα» - Ποιες οι σκέψεις της ΕΚΤ και τα σενάρια – Όσα αναφέρει οικονομολόγος στο «Τ»

Έμπλεξε 23χρονος: Συνελήφθη για οπλοφορία - Στα χέρια της Αστυνομίας και ανήλικος

Ετοιμαστείτε για «καυτές» μέρες: Πότε έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας - Συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα

«Θα στείλω όταν φτάσω» - Συγκινεί το νέο τραγούδι για τα Τέμπη



Έντονη αντίδραση της Αρχής κατά της Διαφθοράς για Κατσουνωτό - «Έδειξε ανυπακοή σε πρόνοιες της νομοθεσίας»

Έντονη αντίδραση της Αρχής κατά της Διαφθοράς για Κατσουνωτό - «Έδειξε ανυπακοή σε πρόνοιες της νομοθεσίας»

Στην απόφαση για τη μη άσκηση ποινικής δίωξης στον Μιχάλη Κατσουνωτού προχώρησε η Νομική Υπηρεσία, προκαλώντας την αντίδραση Αρχής κατά της Διαφθοράς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top