ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Καμπάνα» δέκα χρόνων για την βάναυση σεξουαλική κακοποίηση της πρώην συμβίας του

«Καμπάνα» δέκα χρόνων για την βάναυση σεξουαλική κακοποίηση της πρώην συμβίας του

Την απήγαγε, την βίασε, την κακοποίησε σεξουαλικά και την κτύπησε προκαλώντας της σωματική βλάβη.

Το Κακουργιοδικείο Λάρνακας, λαμβάνοντας υπόψη την ιδιαίτερη βαναυσότητα με την οποία 28χρονος αλλοδαπός, μόνιμος κάτοικος Κύπρου, αντιμετώπισε το θύμα του, τον καταδίκασε σε 10 χρόνια φυλάκιση, αφού κρίθηκε ένοχος μετά από ακροαματική διαδικασία σε 10 κατηγορίες που αφορούν βιασμό, σεξουαλική κακοποίηση, απαγωγή, άσεμνη επίθεση, απειλή και πρόκληση σωματικής βλάβης.

Επίσης, κρίθηκε ένοχος και σε τέσσερις κατηγορίες κοινής επίθεσης. Παραπονούμενη στην υπόθεση είναι η πρώην συμβία του κατηγορουμένου. Τα αδικήματα διαπράχθηκαν σε διαφορετικές ημερομηνίες μεταξύ των ετών 2021-2022, στην επαρχία Λάρνακας. Όπως αναφέρθηκε κατά την ακροαματική διαδικασία της υπόθεσης, το ζευγάρι τσακωνόταν επειδή ο 28χρονος ζήλευε την συμβία του, ενώ όταν η κοπέλα πληροφορήθηκε πως ο κατηγορούμενος ήταν παντρεμένος στη χώρα του και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, πήρε την απόφαση να τον εγκαταλείψει.

Ωστόσο, ο 28χρονος δεν την άφηνε να φύγει, εξού κι επακολούθησαν τα περιστατικά βίας σε βάρος της, με τις ανάλογες κατηγορίες να προσάπτονται εναντίον του ενώπιον του Κακουργιοδικείου. Είναι, δε, χαρακτηριστική η περίπτωση που η παραπονούμενη, ενώ βρισκόταν στην εργασία της, δέχθηκε απειλητικό τηλεφώνημα από τον κατηγορούμενο, με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει από τον φόβο της και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Οι δαγκωματιές και ο βιασμός

Οι κατηγορίες κοινής επίθεσης σε βάρος της παραπονούμενης, στις οποίες κρίθηκε ένοχος ο νεαρός αλλοδαπός, συνίσταντο σε τράβηγμα μαλλιών, χαστούκια στο πρόσωπο, κλωτσιές στην κοιλιακή χώρα και στην πλάτη, καθώς και σε κτυπήματα με αντικείμενα σε διάφορα μέρη του σώματος της κοπέλας. Η, δε, κατηγορία της πρόκλησης σωματικής βλάβης συνίστατο σε δαγκωματιές στο πρόσωπο, στο στόμα, στο λαιμό και στην πλάτη της.

Ο βιασμός διαπράχθηκε στις 2 Απριλίου 2022, αφού προηγουμένως ο κατηγορούμενος απήγαγε με το αυτοκίνητό του την πρώην συμβία του. Την οδήγησε σε απόμερο μέρος, της επιτέθηκε άσεμνα, την κακοποίησε σεξουαλικά και την βίασε.

Τα επιβαρυντικά στοιχεία

Το δικαστήριο έκρινε ότι στην υπόθεση αυτή οι περιστάσεις διάπραξης των αδικημάτων εκ μέρους του κατηγορουμένου περιέχουν αριθμό επιβαρυντικών στοιχείων. Συγκεκριμένα, τονίστηκε πως υπάρχει το στοιχείο της επανάληψης όσον αφορά το αδίκημα της κοινής επίθεσης, καθότι ο 28χρονος επιτέθηκε στην πρώην συμβία του συνολικά πέντε φορές σε διαφορετικό χρόνο.

Χρησιμοποίησε σχετική βία για να την ακινητοποιήσει κι επιπλέον της προκάλεσε εντυπώματα από τα δόντια του στο πρόσωπο και στο σώμα της, ενώ ήταν επίμονος παρά την αντίστασή της.

* Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top