Βγήκε ημίγυμνος στους δρόμους της Λευκωσίας – Κρατούσε μαχαίρι και προκαλούσε αναστάτωση

Βγήκε ημίγυμνος στους δρόμους της Λευκωσίας – Κρατούσε μαχαίρι και προκαλούσε αναστάτωση

Απίστευτο περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου στους δρόμους της Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία, άνδρας βγήκε ημίγυμνος στην περιοχή Αγίου Δομετίου κρατώντας μαχαίρι.

Ο νεαρός άνδρας φαίνεται να προκαλούσε αναστάτωση σε περαστικούς και πολίτες κάλεσαν την Αστυνομία η οποία έφθασε άμεσα στη σκηνή και τον συνέβαλε.

Φαίνεται να πρόκειται για 30χρονο αλλοδαπό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE