ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στα χέρια του Βοηθού Αρχηγού της Αστυνομίας η έκθεση γεγονότων για τα εκρηκτικά που πέρασαν από το αεροδρόμιο χωρίς να πάρει χαμπάρι κανείς

Στα χέρια του Βοηθού Αρχηγού της Αστυνομίας η έκθεση γεγονότων για τα εκρηκτικά που πέρασαν από το αεροδρόμιο χωρίς να πάρει χαμπάρι κανείς

Στα χέρια του Βοηθού Αρχηγού της Αστυνομίας βρίσκεται η έκθεση γεγονότων, αναφορικά με τη μυστική άσκηση που πραγματοποιήθηκε από τη διεύθυνση ασφάλειας αεροδρομίων, κατά την οποία Αστυνομικός κατάφερε και πέρασε από τον έλεγχο του αεροδρομίου Λάρνακας, ομοίωμα εκρηκτικού μηχανισμού και μαχαίρια.

Μιλώντας στο Κρατικό Ραδιόφωνο, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου ανέφερε πως ο ίδιος αξιωματικός που έκανε την άσκηση ασφαλείας, κατέγραψε την έκθεση γεγονότων.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, που ήρθε στο φως μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης» μετά από αιφνίδιο έλεγχο που έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα από τον διευθυντή ασφάλειας αεροδρομίων, Αστυνομικός κατάφερε να περάσει ομοίωμα εκρηκτικού μηχανισμού από τον έλεγχο του αεροδρομίου Λάρνακας, χωρίς να γίνει αντιληπτός από κανένα.

Για το συγκεκριμένο θέμα έκανε και δηλώσεις η Ανώτερη Διευθύντρια της Hermes Airports, Μαρία Κουρούπη, η οποία ανέφερε ότι όλοι οι επιβαλλόμενοι έλεγχοι γίνονται, όπως αρμόζει στη βάση νομοθεσίες και σε τακτά διαστήματα.

«Δεν είναι σίγουρο ότι οι ισχυρισμοί όπως δημοσιεύονται ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, είπε η κ.Κουρούπη, ενώ έκανε λόγο και για σοβαρή πιθανότητα να έχουν γίνει πράγματα, εκτός πρωτοκόλλου».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων προχώρησαν οι Αρχές, αναφορικά με την απόπειρα φόνου που έλαβε στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top