Πήγε να παραλάβει ναρκωτικά και τον «τσάκωσαν» - Επιτέθηκε στους αστυνομικούς

Πήγε να παραλάβει ναρκωτικά και τον «τσάκωσαν» - Επιτέθηκε στους αστυνομικούς

Στη σύλληψη 35χρονου, προχώρησε το πρωί η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης εισαγωγής, προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών.

Γύρω στις 10π.μ. σήμερα, στο πλαίσιο επιχείρησης της ΥΚΑΝ, στη Λάρνακα, μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν τον 35χρονο για έλεγχο. Στην κατοχή του εντοπίστηκε δέμα εντός του οποίο εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα μεθαμφεταμίνης, συνολικού μεικτού βάρους 100 γραμμαρίων περίπου και αριθμός χαπιών, που πιστεύεται ότι πρόκειται για ναρκωτικές ουσίες, μεικτού βάρους 40 γραμμαρίων περίπου.

Στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύλληψη, ο 35χρονος φέρεται να επιτέθηκε στους αστυνομικούς, οι οποίοι ωστόσο τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Κατά την προσπάθεια ακινητοποίησης του 35χρονου, τραυματίστηκαν ελαφρά τρεις αστυνομικοί. Επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου έτυχαν ιατρικής περίθαλψης και αποδεσμεύθηκαν.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας) διερευνά την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE