ΠΑΡΑ-THEMA

Το ταλεντάκι που «τρέλανε» την Κύπρο, έγινε πρώτο θέμα στην Ιταλία! Σφάχτηκαν στα πόδια του μεγάλες ομάδες

Το ταλεντάκι που «τρέλανε» την Κύπρο, έγινε πρώτο θέμα στην Ιταλία! Σφάχτηκαν στα πόδια του μεγάλες ομάδες

Το όνομα αυτού... Γκαετάνο Μονακέλλο. Για πολλούς φίλους του ποδοσφαίρου το όνομα του θα είναι χαραγμένο στη μνήμη τους καθώς πρόκειται για ένα ταλεντάκι που ήρθε τυχαία στην Κύπρο και τώρα άνοιξε τα φτερά του για μεγάλα πράγματα και μια σπουδαία καριέρα

Στα 18 του χρόνια τον είδαμε στα κυπριακά γήπεδα, να αγωνίζεται με την φανέλα του Ολυμπιακού Λευκωσίας. Όλοι μιλούσαν για ένα "αστέρι" το οποίο απολάμβανες να παρακολουθείς. Ένα πηγαίο ταλέντο που σου υπενθύμιζε πως το ποδόσφαιρο μπορεί να σου προσφέρει μοναδικές στιγμές. Απρόβλεπτες.

Αρκετοί ψάξαμε να μάθουμε από που είχε έρθει αυτός ο πιτσιρικάς που μας τρέλανε. Γιατί αγωνίστηκε 14 ματς με τον Ολυμπιακό και σημείωσε επτά τέρματα, με το δικό του ιδιαίτερο ποδοσφαιρικό στυλ. Προέρχεται από τις ακαδημίες της Ίντερ, προτού δοθεί δανεικός στην Πάρμα. Το πρώτο του επαγγελματικό γκολ, το σημείωσε στην Κύπρο παρακαλώ! Η πρώτη του ομάδα ήταν η Ουκρανική Μέταλουργκ Ντόνεσκ, στην οποία είχε τέσσερις συμμετοχές, προτού κάνει το ταξίδι για το νησί μας. 

Όταν αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Λευκωσίας πήραν "φωτιά" οι σημειώσεις και τα βλέμματα ομάδων από το εξωτερικό. Μέχρι που το 2013 η Μονακό απέκτησε τα δικαιώματα του Μονακέλλο. Τον έδωσε δανεικό στην Σέρκλ Μπριτζ, μετά πήγε στον Εργοτέλη και τελευταία του ομάδα ήταν η Βίρτους Λανσιάνο, στην οποία ανάγκασε τους Ιταλούς να "τρίβουν" τα μάτια τους.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top