VIDEO: Το χρονικό της απόπειρας φόνου στην επαρχία Αμμοχώστου - Οι διαφορές μεταξύ θύματος και θύτη
Σοκ ανά το Παγκύπριο προκάλεσε η υπόθεση απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε χθες 8 Αυγούστου, 2025 στις Βρυσούλλες, στη επαρχία Αμμοχώστου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας «λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Δευτέρας 17 Απριλίου, αστυνομική άκατος, ανέκοψε σε απόσταση 12 ναυτικών μιλίων νοτιοανατολικά του Κάβο Γκρέκο, ξύλινο σκάφος, μήκους έξι περίπου μέτρων, στο οποίο επέβαιναν 18 παράτυποι μετανάστες».
Οι μετανάστες, «8 άνδρες, 6 γυναίκες και 6 ανήλικοι, μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στη μαρίνα της Αγίας Νάπας και στη συνέχεια, οδηγήθηκαν στο Κέντρο Φιλοξενίας στο Πουρνάρα».
Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν «προέκυψε μαρτυρία εναντίον νεαρού ηλικίας 21 ετών, που φαίνεται να ήταν ο οδηγός της βάρκας. Ο νεαρός συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι και εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα κράτησης για οκτώ μέρες».
Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ευρωεκλογές 2024: Το μεγάλο τεστ για Αννίτα - Στέφανο, μάχη για «μικρούς»
Έρχονται αλλαγές για την έκδοση πιστοποιητικών γέννησης – Τι προνοεί πρόταση νόμου
Γάτες κατασπάραξαν φίνα στην Κύπρο – Βίντεο με σκληρές εικόνες
Κύπριοι βρίσκονται εγκλωβισμένοι στον εμπόλεμο χώρο του Σουδάν - Πρόκειται για οικογένεια με παιδιά
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις