ΔΙΕΘΝΗ

«Γαστρονομική» απόπειρα δολοφονίας στις ΗΠΑ - Με δηλητηριασμένο κομμάτι... τσιζκέικ προσπάθησε να ξεκάνει τη σωσία της

«Γαστρονομική» απόπειρα δολοφονίας στις ΗΠΑ - Με δηλητηριασμένο κομμάτι... τσιζκέικ προσπάθησε να ξεκάνει τη σωσία της

Μία Ρωσίδα καταδικάστηκε σε 21 χρόνια φυλάκισης για την απόπειρα δολοφονίας της σωσία της με δηλητηριασμένο τσιζκέικ.

Η Βικτώρια Νασίροβα έδωσε στην αισθητικό της, Όλγα Τσβικ, ένα δηλητηριασμένο κομμάτι τσιζκέικ στις 28 Αυγούστου 2016, προτού της κλέψει το διαβατήριο και την άδεια εργασίας της.

Η εισαγγελέας του Κουίνς Μελίντα Κατζ ανακοίνωσε ότι η 47χρονη Βικτόρια Νασίροβα του Μπρούκλιν καταδικάστηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε δεύτερο βαθμό, απόπειρα επίθεσης σε πρώτο βαθμό, επίθεση σε δεύτερο βαθμό, παράνομη φυλάκιση σε πρώτο βαθμό και μικροκλοπή.

Η εισαγγελέας σε δήλωσή της την Τετάρτη, αποκάλεσε την Βικτώρια Νασίροβα «αδίστακτη και υπολογιστική απατεώνισσα» και συμπλήρωσε πως «θα πάει στη φυλακή για μεγάλο χρονικό διάστημα για απόπειρα δολοφονίας με σκοπό να αποκομίσει προσωπικό κέρδος και όφελος».

Το περίεργο γεγονός εκτυλίχθηκε στις 28 Αυγούστου 2016. Εκείνη την ημέρα, η Βικτώρια Νασίροβα επισκέφθηκε το σπίτι της 35χρονης τότε γυναίκας στο Φόρεστ Χιλς, έχοντας ως δώρο μια ένα κουτί τσιζκέικ. Έφαγε δύο κομμάτια η ίδια και προσέφερε το τρίτο, που ήταν δηλητηριασμένο, στην Όλγα Τσβικ.

Η 35χρονη αισθητικός άρχισε να κάνει εμετό και πήγε να ξαπλώσει, ενώ λίγο έλειψε να πάθει καρδιακή προσβολή.

Μία φίλη της Τσβικ τη βρήκε αναίσθητη την επόμενη μέρα, ενώ στο πάτωμα βρέθηκαν σκορπισμένα χάπια, σκηνικό που παρέπεμπε σε απόπειρα αυτοκτονίας.

Το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, ενώ στη συνέχεια, όταν πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι της, συνειδητοποίησε ότι το διαβατήριό της και η κάρτα άδειας εργασίας της απουσίαζαν, μαζί με ένα χρυσό δαχτυλίδι και άλλα τιμαλφή.

Σύμφωνα με τα αποδεικτικά στοιχεία, το θύμα και η Νασίροβα έμοιαζαν εκείνη την εποχή μεταξύ τους, καθώς και οι δύο είχαν σκούρα μαλλιά και επιδερμίδα και άλλα χαρακτηριστικά. Επιπλέον, και οι δύο ήταν ρωσόφωνες.

Οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι οι αστυνομικοί εξέτασαν υπολείμματα του τσιζκέικ και επιβεβαίωσαν ότι ήταν δηλητηριασμένο με φαιναζεπάμη, ένα ισχυρό ηρεμιστικό. Τα χάπια που βρέθηκαν στο πάτωμα δίπλα στη αισθητικό ελέγχθηκαν και διαπιστώθηκε ότι είχαν επίσης φαιναζεπάμη.

Πηγή: lifo.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση οι 6 εκ των 9 - Αρχίζει η διαδικασία για τον 10ο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση οι 6 εκ των 9 - Αρχίζει η διαδικασία για τον 10ο

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκαν οι έξι από τους εννέα συλληφθέντες, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top