MasterChef - Αλέξανδρος: «Πλέον ενθουσιάζομαι όταν νιώθω τόσα πολλά» είπε για τη Στέλλα - Βίντεο

MasterChef - Αλέξανδρος: «Πλέον ενθουσιάζομαι όταν νιώθω τόσα πολλά» είπε για τη Στέλλα - Βίντεο

Εκτός MasterChef βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες η Στέλλα Κατσέ, και ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης μίλησε στο επεισόδιο της Πέμπτης 20 Απριλίου για την πρώην παίκτρια του διαγωνισμού.

Σε δηλώσεις του στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής, ο παίκτης εξέφρασε τα συναισθήματά του για την διαγωνιζόμενη, με την οποία είχε έρθει πολύ κοντά.

Όπως είπε, του είναι δύσκολο να αντέξει την απουσία της.

«Με παρασέρνει το συναίσθημα. Ξέρω ότι δένομαι πολύ εύκολα όταν βρω έναν άνθρωπο και ταιριάξω. Σήμερα δεν είμαι στα καλύτερά μου και έτσι θα πάει από εδώ και πέρα» είπε ο Αλέξανδρος για την Στέλλα στο MasterChef και τόνισε ότι πλέον ενθουσιάζεται όταν νιώθει τόσα πολλά συναισθήματα για κάποιον, γιατί παλαιότερα δεν μπορούσε.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: protothema.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE