ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγέλη σκύλων στον Πεδιαίο: H Αστυνομία θα συνδράμει στις προσπάθειες με προσωπικό της, υπό τον συντονισμό του Δήμου Στροβόλου

Αγέλη σκύλων στον Πεδιαίο: H Αστυνομία θα συνδράμει στις προσπάθειες με προσωπικό της, υπό τον συντονισμό του Δήμου Στροβόλου

Την ενίσχυση του θεσμού του αστυνομικού της γειτονιάς, την αστυνόμευση και ασφάλεια των δημοσίων χώρων με σκοπό την αποτροπή βανδαλισμών, αλλά και την παγίδευση των αδέσποτων σκύλων στο Γραμμικό Πάρκο Πεδιαίου συζήτησαν η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Άννα Προκοπίου, με τον Δήμαρχο Στροβόλου, Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, την Παρασκευή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από τον Δήμο Στροβόλου, στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Υπουργείου, συζητήθηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν τον Δήμο, όπως η ενίσχυση του θεσμού του αστυνομικού της γειτονιάς, η αστυνόμευση και η ασφάλεια των δημοσίων χώρων με σκοπό την αποτροπή βανδαλισμών, αλλά και η παγίδευση των αδέσποτων σκύλων στο Γραμμικό Πάρκο Πεδιαίου.

Ο κ. Παπαχαραλάμπους «εξέφρασε την ικανοποίησή του από τη γενικότερη συνεργασία της Αστυνομίας με τον Δήμο, επισημαίνοντας την ανάγκη να ενίσχυσης της υφιστάμενης συνεργασίας», αναφέρεται.

Η Υπουργός, όπως αναφέρεται, δήλωσε ότι στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του το Υπουργείο θα βρίσκεται δίπλα στις τοπικές Αρχές, αναφέροντας ότι θα ενισχυθεί σταδιακά ο θεσμός του αστυνομικού της γειτονιάς, με την περαιτέρω στελέχωση των τάξεων της Αστυνομίας.

Σχετικά με την υποστήριξη του Δήμου Στροβόλου για την παγίδευση των αδέσποτων σκύλων στο Γραμμικό Πάρκο Πεδιαίου, κατά τη συνάντηση, αναφέρθηκε ότι η Αστυνομία θα συνδράμει στις προσπάθειες με προσωπικό της, υπό τον συντονισμό του Δήμου Στροβόλου, προστίθεται.

Στη συνάντηση παρέστησαν ο Αρχηγός της Αστυνομίας, ο γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, ο Δημοτικός Γραμματέας Στροβόλου και άλλοι υπηρεσιακοί, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»



Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Αναχώρησε χθες βράδυ για την Γάζα το πλοίο Jennifer

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Αναχώρησε χθες βράδυ για την Γάζα το πλοίο Jennifer

Το πλοίο Jennifer αναχώρησε χθες βράδυ από το λιμάνι της Λάρνακας για την Γάζα, επιβεβαίωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης διευκρινίζοντας ότι μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια μόνο από τα ΗΑΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top