ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύσκεψη στο Υπ. Δικαιοσύνης για τους αδέσποτους σκύλλους στον Πεδιαίο - «Η κατάσταση εγκυμονεί κινδύνους για τη δημόσια υγεία»

Σύσκεψη στο Υπ. Δικαιοσύνης για τους αδέσποτους σκύλλους στον Πεδιαίο - «Η κατάσταση εγκυμονεί κινδύνους για τη δημόσια υγεία»

Σε προγραμματισμένη σύσκεψη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Αστυνομίας και των αρμόδιων κυβερνητικών Τμημάτων, την Παρασκευή 28 Απριλίου, θα συζητηθεί το θέμα με τους αδέσποτους σκύλους στο Γραμμικό Πάρκο Πεδιαίου.

Στην ανακοίνωση του Δήμου Στροβόλου, αναφέρεται ότι ενημέρωσε γραπτώς τον Αρχηγό Αστυνομίας, ζητώντας τις άμεσες ενέργειες του για την παγίδευση των αδέσποτων σκύλων στο Γραμμικό Πάρκο Πεδιαίου, καθώς η δημοτική αρχή έχει προβεί σε όλες τις διαθέσιμες ενέργειες και εξαντλήσει όλα τα δυνατά μέτρα που είχε στη διάθεσή της, χωρίς επιτυχία.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι, κατόπιν απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Στροβόλου, η υπόθεση παραπέμπεται στην Αστυνομία, η οποία έτυχε και προηγούμενης ενημέρωσης για το θέμα, μέσω επιστολών και συναντήσεων.

Προστίθεται ότι ο Δήμος Στροβόλου θεωρεί ότι η κατάσταση εγκυμονεί κινδύνους για τη δημόσια υγεία και τάξη, με τους αδέσποτους σκύλους να εντοπίζονται εκτός του Γραμμικού Πάρκου και στο πάρκο Αγίου Δημητρίου και στους χώρους της Αγγλικής Σχολής.

Τέλος καλεί το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και να επικοινωνεί στο τηλέφωνο 99643044 ή στη Γραμμή του Πολίτη της Αστυνομίας στον αριθμό 1460, εάν έχει οποιαδήποτε χρήσιμη πληροφορία ή εισήγηση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top