LIKE ONLINE

Συγκινούν αστυνομικοί στην Ιταλία - «Υιοθέτησαν» μωρό που έμεινε ορφανό και έγιναν viral - Βίντεο

Συγκινούν αστυνομικοί στην Ιταλία - «Υιοθέτησαν» μωρό που έμεινε ορφανό και έγιναν viral - Βίντεο

Στην Λαμπεντούζα της Ιταλίας, αστυνομικοί «υιοθέτησαν», προσωρινά, τον μικρό Ισμαήλ, έξι μόλις μηνών.

Η μητέρα του έχασε την ζωή της κατά τον διάπλου της Μεσογείου, προσπαθώντας να φτάσει στην Ιταλία, αφήνοντάς το μωρό μόνο, χωρίς κανέναν άλλο συγγενή. Οι Ιταλοί αστυνομικοί, προς άμεση φροντίδα, αγόρασαν μπισκότα, γάλα, πάνες, κρέμα για τα ούλα και παιχνίδια.

Οι εικόνες με τους αστυνομικούς να φροντίζουν το μωράκι «έλιωσαν» τους χρήστες του διαδικτύου, με τις εικόνες να γίνονται viral.

Δείτε βίντεο:

Παράλληλα, ένα κοριτσάκι τεσσάρων ετών, το οποίο προσπαθούσε να φτάσει στην Ιταλία μαζί με την οικογένειά του, έπεσε στην θάλασσα και έχασε την ζωή του, όταν το πλεούμενο στο οποίο επέβαινε δέχθηκε επίθεση Τυνήσιων ψαράδων.

Σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης, οι ψαράδες έκλεψαν την μηχανή της σιδερένιας βάρκας, μήκους επτά μέτρων, στην οποία ταξίδευαν τριάντα τέσσερις μετανάστες και πρόσφυγες. Είχαν αναχωρήσει από το Σφαξ της Τυνησίας, με προορισμό τις ακτές της Κάτω Ιταλίας.

Το τραγικό γεγονός έλαβε χώρα σε περιοχή έρευνα και διάσωσης της Ιταλίας και η Ακτοφυλακή της Ρώμης, μαζί με την Οικονομική Αστυνομία, κινητοποιήθηκαν άμεσα, συντρέχοντας στους ναυαγούς.

Την περασμένη νύχτα επίσης, μια άλλη σιδερένια βάρκα βυθίστηκε νότια της Σικελίας και σαράντα έξι άνθρωποι (ανάμεσά τους επτά ανήλικα και δεκατρείς γυναίκες), διασώθηκαν από την Ιταλική Ακτοφυλακή.

ΠΗΓΗ: Newsit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top