ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Επίθεση με καυστικό υγρό: Είχε βάλει πρόστιμο σε πολίτη λίγες μέρες πριν ο θηροφύλακας στη Λάρνακα και μετά του έκαψαν το όχημα

Επίθεση με καυστικό υγρό: Είχε βάλει πρόστιμο σε πολίτη λίγες μέρες πριν ο θηροφύλακας στη Λάρνακα και μετά του έκαψαν το όχημα

Βγαίνει μπροστά το Κίνημα Κυνηγών σχετικά με την υπόθεση επίθεσης με καυστικό υγρό σε όχημα στη Λάρνακα, που σημειώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Πιο συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι, Θηροφύλακας, του οποίου έκαψαν το όχημα, εξέδωσε πρόστιμο σε άτομο με ποινικό μητρώο λίγες μέρες πριν το περιστατικό.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση: «περιήλθε στην αντίληψη μας ότι το προσωπικό όχημα θηροφύλακα που εργάζεται στην υπηρεσία Θήρας στη Λάρνακα, υπέστη εκτεταμένες, κακόβουλες ζημιές. Ο εν λόγω θηροφύλακας, τις προηγούμενες μέρες, εξέδωσε εξώδικο πρόστιμο σε άτομο, με ποινικό μητρώο, γνωστό στην αστυνομία για σωρεία υποθέσεων.   

Δύο μέρες αργότερα, άγνωστοι περιέλουσαν με καυστική ύλη το προσωπικό αυτοκίνητο του θηροφύλακα, προκαλώντας του εκτεταμένες ζημιές.

Η έλλειψη υποστήριξης των ειδικών αστυνομικών από την ίδια τους την υπηρεσία δεν είναι κάτι νέο, εξ’ ου και η αποφυγή καταγγελιών σοβαρών περιστατικών γνωστών εγκληματικών στοιχείων, με αποτέλεσμα από τη μια η Υπηρεσία Θήρας να έχει χάσει πλέον την ίδια της την υπόσταση και από την άλλη η ατιμωρησία να έχει αποθρασύνει τους γνωστούς και άγνωστους κακοποιούς.

Επί καιρώ ενεργής δράσης του Κλιμακίου Πάταξης Λαθροθηρίας της ΜΜΑΔ, τέτοια εγκληματικά στοιχεία, πάμπολες φορές, συνελήφθησαν και καταγγέλθηκαν λαμβάνοντας την αρμόζουσα ποινή.

Επ’ ευκαιρίας του νέου αυτού θλιβερού περιστατικού εις βάρος θηροφύλακα, τονίζουμε για άλλη μια φορά, την ανάγκη επανασύστασης του Ουλαμού Λαθροθηρίας.
Αυτή τη φορά, η ζημιά περιορίστηκε σε περιουσία. Την επόμενη πιθανόν να μιλάμε για απώλεια ανθρώπινης ζωής.

Η επανασύσταση του Ειδικού Κλιμακίου Πάταξης Λαθροθηρίας της ΜΜΑΔ, είναι πλέον μονόδρομος.» 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top