ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μ.Καρογιάν: «Παραγωγική η συνάντηση με τον ΥΠΕΣ» - Τα θέματα που συζητήθηκαν

Μ.Καρογιάν: «Παραγωγική η συνάντηση με τον ΥΠΕΣ» - Τα θέματα που συζητήθηκαν

Ικανοποίηση εξέφρασε ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ-Συνεργασίας, Μάριος Καρογιάν, μετά το πέρας της συνάντησης που είχε με τον Υπουργό Εσωτερικών, Κωνσταντίνο Ιωάννου, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της παράταξης στο πλαίσιο ενημέρωσης των πολιτικών κομμάτων για τις προτεραιότητες της κυβέρνησης.

Είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν το Υπουργείο Εσωτερικών, ένα υπουργείο με πολλές προκλήσεις και πολλές δυνατότητες όπως το χαρακτήρισε ο κύριος Καρογιάν.

«Αγγίξαμε τα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, κάποια επιμέρους ζητήματα που χρήζουν αλλαγής χωρίς να αγγίζεται ο βασικός κορμός της εν λόγω νομοθεσίας και ζητήσαμε κάποιες διορθωτικές κινήσεις» ανέφερε ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ-Συνεργασία.

Στο τραπέζι τέθηκε το καυτό θέμα της μετανάστευσης και το τι προέκυψε από τις επαφές με τις Βρυξέλλες σε σχέση με το σχέδιο δράσης στην ανατολική Μεσόγειο, ζητήματα στεγαστικής πολιτικής και ζητήματα που άπτονται του προσφυγικού κόσμου, τα έργα υποδομής που δρομολογούνται στην Κύπρο και η πρόοδος του σχεδίου «Κτίζω».

«Νιώθουμε με βάση τα όσα μας είπε ο Υπουργός κινούμαστε προς την σωστή κατεύθυνση και θεωρώ ότι ο ίδιος ο ΥΠΕΣ μέσα από την εμπειρία και την γνώση δίνει εκείνους τους βηματισμούς για να ξεπεραστούν σημαντικά προβλήματα» δήλωσε ο κύριος Καρογιάν.

Ικανοποιημένος από την συνάντηση και ο Κωνσταντίνος Ιωάννου, υπογραμμίζοντας πως στόχος είναι να υπάρχει μια αμφίδρομη επικοινωνία με όλες τις πολιτικές δυνάμεις «διότι μόνο έτσι μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά και να υπάρξει συνεννόηση για επίλυση των προβλημάτων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Με θετικά μηνύματα ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν, κινείται η ξενοδοχειακή βιομηχανία κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, παρά τη μειωμένη σε σχέση με πέρσι προσέλευση τουριστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top