ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Κλείδωσαν» οι θέσεις - Αυτοί είναι οι τρεις Αντιπρόεδροι του Δημοκρατικού Συναγερμού

«Κλείδωσαν» οι θέσεις - Αυτοί είναι οι τρεις Αντιπρόεδροι του Δημοκρατικού Συναγερμού

Κλείδωσαν οι τρεις Αντιπρόεδροι του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Ο πρώην Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Μάριος Πελεκάνος, ανακηρύσσεται ως πρώτος Αντιπρόεδρος του Κόμματος, ενώ ακολουθούν Σάβια Ορφανίδου και Γιώργος Κάρουλας.

Η μάχη για τις τρεις θέσεις δόθηκε ανάμεσα στους Μάριο Πελεκάνο, Ονησίφορο Ιορδάνου, Γιώργο Κάρουλλα, Ξένια Κωνσταντίνου, Μιχάλη Μιχαήλ, Σάβια Ορφανίδου, Μάριο Πελεκάνο και Φωτεινή Τσιρίδου.

Ο Αντιπρόεδρος κ. Μάριος Πελεκάνος δήλωσε τα εξής:

«Ο Δημοκρατικός Συναγερμός είναι ένας, ενιαίος και αδιαίρετος. Αυτό αποδείξαμε και σήμερα. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσοι προσήλθαν στις κάλπες, θέλω να ευχαριστήσω τόσο όσους επέλεξαν την υποψηφιότητά μου αλλά το ίδιο θέλω να ευχαριστήσω και όσους έκαναν άλλες επιλογές. Συνεχίζουμε ενωμένοι, με στόχους, με όραμα, με πρόγραμμα, να οδηγήσουμε τον τόπο και την Παράταξη μας σε ακόμη καλύτερα μέρες. Επιτρέψετέ μου αυτή τη στιγμή, να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στη σύζυγό μου και στα παιδιά μου που τα τελευταία δυόμιση χρόνια, δυστυχώς, με έχουν στερηθεί παρά πολύ και οφείλω να το πω και δημόσια. Συνεχίζουμε ενωμένοι, αγαπημένοι, μονιασμένοι και θα οδηγήσουμε να είστε βέβαιοι ξανά πολύ ψηλότερα από ό, τι βρίσκεται σήμερα».

Η Βουλεύτρια και Αντιπρόεδρος κ. Σάβια Ορφανίδου δήλωσε τα εξής:

«Η Παράταξή μας σήμερα έχει γυρίσει σελίδα. Μια σελίδα που θα γραφτεί με τις πιο λαμπρές προοπτικές για να πάρουμε μπροστά τον ΔΗΣΥ, να τον ισχυροποιήσουμε, να τον δυναμώσουμε, να τον ενώσουμε. Θέλω να ευχαριστήσω όσους μας έχουν ψηφίσει αλλά και τους συναδέλφους που δεν τα έχουν καταφέρει. Κανείς δεν περισσεύει, είμαστε εδώ, είμαστε μαζί, είμαστε ενωμένοι, είμαστε ισχυροί. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον δικό μου τον συνεργάτη, Στέφανο Καραολή, για όλη την προσπάθεια, τους γονείς μου αλλά και στην κόρη μου που με ανέχεται και δεν με βλέπει. Να ευχηθώ από καρδιάς, αυτή η νέα σελίδα που γυρίζουμε μαζί με την Πρόεδρό μας Αννίτα Δημητρίου, με τον νέο μας Αναπληρωτή τον Ευθύμιο Δίπλαρο αλλά και με τα αξιολογότατα στελέχη μας και Αντιπροέδρους, τον Μάριο Πελεκάνο και Γιώργο Κάρουλλα, να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, να δώσουμε το άπαν των δυνάμεών μας για να πάρουμε τον Συναγερμό εκεί που του αξίζει. Για να υπηρετήσει πάνω απ’ όλα αυτό τον τόπο και τους πολίτες».

Ο Βουλευτής και Αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Κάρουλλας δήλωσε τα εξής:

«Σήμερα στον Δημοκρατικό Συναγερμό ζήσαμε ακόμη μια μέρα δημοκρατίας. Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Όλοι μαζί ενωμένοι, συνεχίζουμε, έχοντας το όραμά μας, έχοντας στόχους, όρεξη για δουλειά. Γυρίζουμε σελίδα ενωμένοι, προχωρούμε για έναν Συναγερμό ισχυρό που υπεύθυνα και σοβαρά να οδηγεί τον τόπο στην ανάπτυξη, στην ευημερία και στην απελευθέρωση. Ευχαριστώ όσους στήριξαν αυτήν την προσπάθεια. Να ευχαριστήσουμε την ηγεσία του Συναγερμού, τον Αναπληρωτή Πρόεδρο Χάρη Γεωργιάδη και τους τρεις Αντιπροέδρους που παραδίδουν τη σκυτάλη και είμαστε έτοιμοι με όρεξη για δουλειά, μαζί με την Πρόεδρό μας, Αννίτα Δημητρίου, να δώσουμε τη μάχη για να είναι ο Δημοκρατικός Συναγερμός εκεί που πραγματικά του αξίζει, πάνω από όλα για τον τόπο».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top