LIFESTYLE

Αποκαλυπτικό: Θα την μάθει όλη η Κύπρος! Αυτή είναι η ωραία Λεμεσιανή της νέας σειράς του Sigma (ΦΩΤΟ)

Αποκαλυπτικό: Θα την μάθει όλη η Κύπρος! Αυτή είναι η ωραία Λεμεσιανή της νέας σειράς του Sigma (ΦΩΤΟ)

Αμφιβάλλουμε αν θυμάται πλέον και η ίδια πόσα πτυχία έχει! «Τελειωμένη» δικηγόρος, δημοσιογράφος αλλά και ηθοποιός, μια από τις πιο σέξι υπάρξεις της Λεμεσού έρχεται τώρα να ξεδιπλώσει το ταλέντο της και ως σεναριογράφος!

Η Μαρίτσα Ηλία λοιπόν, ανήκει στη συγγραφική ομάδα της νέας σειράς του Sigma, που όπως ανακοινώθηκε θα έχει τον πιασάρικο τίτλο «Λόγια του αέρα». Παράλληλα όμως η Κύπρια ηθοποιός θα έχει και έναν πολύ ιδιαίτερο ρόλο, στη συγκεκριμένη κωμωδία.

Πάρτε μια πρώτη γεύση για το «ποιόν» της τηλεοπτικής «Σοφίας Παυλίδου», της τύπισσας που πρόκειται να υποδυθεί η μία, όπως αναφέραμε εκ των τριών σεναριογράφων.

Σοφία Παυλίδου: Ψυχολόγος στο επάγγελμα, παντρεμένη με τον αρκετά μεγαλύτερό της συγγραφέα Οδυσσέα και μητερα τριών παιδιών.

Ως χαρακτήρας έχει συνεχείς ανησυχίες και αναζητήσεις. Επιλύει τα προβλήματα των άλλων – ως ειδικός επαγγελματίας – αλλά δυσκολεύεται να επιλύσει το ίδιο εύκολα, τα προσωπικά της ζητήματα.

Έντονη προσωπικότητα που συγκρούεται πρώτα με τον εαυτό της και μετά με τους γύρω της.

Για την ώρα, το τηλεοπτικό κοινό δεν έχει παρά να κάνει λίγο ακόμη υπομονή, μέχρι τον Σεπτέμβρη, που είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα της σειράς που αναμένεται να κατακτήσει μια από τις πρώτες θέσεις, στις προτιμήσεις των… τηλεορασάκηδων.

Φυσικά, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η πολλά υποσχόμενη σειρά «Λόγια του αέρα», κρύβει κι άλλες πολλές και ακόμη πιο μεγάλες εκπλήξεις, αφού τόσο το εκλεκτό casting όσο και ο πετυχημένος σεναριογράφος Δημήτρης Τοκαρής μαζί με την ταλαντούχα Ειρήνη Αγγελίνα, έχουν πραγματικά υπερβεί τον εαυτό τους.

Ας μην τα αποκαλύψουμε όμως όλα από σήμερα, για να έχουμε κι εμείς θέματα να ασχολούμαστε στις επόμενες μέρες. Να είστε σίγουροι όμως πως τα trailers άρχισαν εδώ και μέρες να γυρίζονται, άρα πολύ σύντομα θα πάρετε μια γερή δόση για το τι έχει να γίνει στη μάχη της τηλεθέασης με την έναρξη της νέας σεζόν.

Χωρίς ίχνος υπερβολής, μιας και κάτι περισσότερο ξέρουμε, η εν λόγω σειρά θεωρείται ήδη ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της κορυφής στον πίνακα της Velister.

Στέφανος Χαραλάμπους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Επιμένει ο Βαβούσκος για εσφαλμένη διαδικασία – Ποια επιλογή τους απομένει

Τροχαίο στο Παραλίμνι: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το όχημα που οδηγούσε ο 53χρονος τραυματίας

Έφη Ξάνθου: Το παρασκήνιο της παραίτησης και... η διαρροή - Το κόμμα που συμπαθεί και «το μόνο σίγουρο»

ΣΥΟΠ: Τι αλλάζει στη διάρκεια υπηρεσίας και τις μισθολογικές κλίμακες - Τα νέα επιδόματα στην ΕΦ

Σε λειτουργία ακόμα δύο σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες

Eurovision 2024: «Μας την είπαν» οι Σουηδοί – Η αναφορά στην Κύπρο σε τραγούδι – Βίντεο



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top