ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απεβίωσε ο πρώην Γενικός Ελεγκτής Σπύρος Χρίστου

Απεβίωσε ο πρώην Γενικός Ελεγκτής Σπύρος Χρίστου

Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών ο πρώην Γενικός Ελεγκτής της Δημοκρατίας Σπύρος Χρίστου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, ο αείμνηστος Σπύρος Χρίστου γεννήθηκε στη Μόρφου στις 12 Δεκεμβρίου 1938.         Μετά τις γυμνασιακές του σπουδές συνέχισε τις σπουδές του και απέκτησε το επαγγελματικό προσόν του Chartered Certified Accountant του Ηνωμένου Βασιλείου.

Στις αρχές του 1958 συνελήφθη και φυλακίστηκε από τους Άγγλους αποικιοκράτες για την ενεργό συμμετοχή του στον απελευθερωτικό αγώνα του 1955-59.

Υπηρέτησε την Δημόσια Υπηρεσία για 42 χρόνια. Διετέλεσε Γενικός Ελεγκτής της Δημοκρατίας από τον Ιούλιο του 1997 έως τον Δεκέμβριο του 1998, ενώ προηγουμένως υπηρέτησε για 20 χρόνια ως Βοηθός Γενικού Ελεγκτή.

Η κηδεία θα τελεστεί  από τον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στο Πλατύ Αγλαντζιάς, μεθαύριο Κυριακή  9 Αυγούστου 2015 στις 4.30 το απόγευμα.

Ο Γενικός Ελεγκτής της Δημοκρατίας και όλο το προσωπικό της Ελεγκτικής Υπηρεσίας εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top