Φονικός τυφώνας πλήττει την Ταϊβαν – Μπλακ άουτ σε όλη την χώρα

Φονικός τυφώνας πλήττει την Ταϊβαν – Μπλακ άουτ σε όλη την χώρα

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τον ισχυρό τυφώνα που πλήττει την Ταϊβάν με σφοδρούς ανέμους και καταρρακτώδεις βροχές.

Δύο εκατομμύρια νοικοκυριά έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, ενώ οι Αρχές έχουν εκδώσει προειδοποιήσεις για πλημμύρες και κατολισθήσεις. Από το χτύπημα του τυφώνα Σουντελός, που έπληξε και την πρωτεύουσα της χώρας Ταϊπέι, τεράστια κομμάτια λαμαρίνας από υπό κατασκευή στάδιο αποκολλήθηκαν, ενώ οι Αρχές αναγκάστηκαν να διακόψουν δρομολόγιο λεωφορείων και μετρό.

Οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας έχουν τεθεί σε πλήρη επιφυλακή ώστε να δράσουν άμεσα σε περίπτωση που πρέπει να γίνουν επιχειρήσεις διάσωσης. Ο τυφώνας είναι κατηγορίας 2 (κλίμακα 1 έως 5) και τις επόμενες ώρες αναμένεται να εξασθενήσει και σταδιακά να μετατραπεί σε τροπική καταιγίδα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης: Η Λευκωσία δεν αποδέχεται δημιουργικές ασάφειες στη βάση λύσης του Κυπριακού

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης: Η Λευκωσία δεν αποδέχεται δημιουργικές ασάφειες στη βάση λύσης του Κυπριακού

Η ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έστειλε σαφή μηνύματα τόσο για τις επιδιώξεις της ελληνοκυπριακής πλευράς όσο και για τα όρια των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE