ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ξανά στο Μαρί για εντοπισμό της σορού του Περικλέους - Εκτιμούν ότι βρίσκονται στον τόπο του εγκλήματος

Ξανά στο Μαρί για εντοπισμό της σορού του Περικλέους - Εκτιμούν ότι βρίσκονται στον τόπο του εγκλήματος

Ξεκίνησαν ξανά σήμερα (Τετάρτη 17/05), οι έρευνες στην περιοχή του Μαρί, με σκοπό τον εντοπισμό της σορού του 31χρονου Άγγελου Περικλέους, σε σημείο που οι Αρχές εκτιμούν ότι είναι ο τόπος του εγκλήματος.

Οι εκτιμήσεις των Αρχών, έρχονται μετά τα θαμμένα εργαλεία που εντοπίστηκαν χθες (16/05), στην περιοχή και άλλα αντικείμενα που πιστεύεται ότι έχουν σχέση με την υπόθεση φόνου του 31χρονου.

Και στις σημερινές έρευνες, συμμετέχουν μέλη της Πολιτικής άμυνας, ανιχνευτικοί σκύλοι και drones, με σκοπό να εντοπιστεί η σορός του 31χρονου.

Να σημειωθεί ότι υπό κράτηση θα παραμείνουν μέχρι τις 6 Ιουνίου οπότe και θα αρχίσει η δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου, ο 25χρονος και ο 71χρονος θείος του, μετά από χθεσινή (16/05), απόφαση του Δικαστηρίου.

Παράλληλα, το Δικαστήριο αποφάσισε όπως αφεθεί ελεύθερη υπό όρους η 59χρονη, η οποία είχε συλληφθεί για την ίδια υπόθεση, με όρους, όπως ότι πρέπει να παραδώσει τα ταξιδιωτικά της έγγραφα, θα μπει στη λίστα ατόμων που απαγορεύεται να αναχωρήσουν από τη Δημοκρατία, καθορίστηκε εγγυητήριο χρηματικό ποσό, ενώ θα πρέπει να παρουσιάζεται σε τακτά διαστήματα σε αστυνομικό σταθμό.

Όπως αναφέραμε και σε χθεσινό δημοσίευμα, οι Αρχές προχώρησαν την προηγούμενη Παρασκευή (12/05), σε ακόμα μια σύλληψη, η οποία έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πιο συγκεκριμένα, αφορά Ρώσο που φαίνεται σε βίντεο, που εξασφάλισαν οι Αρχές να ήταν μαζί με τον βασικό ύποπτο, 25χρονο χάκερ και να τους καταγράφει να εκτελούν ασκήσεις σκοποβολής στην περιοχή που σήμερα διεξάγονται έρευνες για εντοπισμό της σορού του Περικλέους και εκεί που εντοπίστηκαν τα θαμμένα εργαλεία. Το βίντεο, βρέθηκε σε μια κάρτα μνήμης, μέσα στο όχημα που οδηγούσε ο 25χρονος χάκερ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top