Θάσος: Γλάρος κλέβει... κρουασάν και γαριδάκια από περίπτερο - Σκύλος τον καταδιώκει - Βίντεο

Θάσος: Γλάρος κλέβει... κρουασάν και γαριδάκια από περίπτερο - Σκύλος τον καταδιώκει - Βίντεο

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένας γλάρος που «ψειρίζει» τακτικά κρουασάν και γαριδάκια από περίπτερο της Θάσου.

Στο αστείο και συνάμα χαριτωμένο βίντεο, φαίνεται ο μικρός γλάρος να τρέχει με το σακουλάκι στο στόμα για να γλιτώσει από τα... δόντια του «αστυνομικού» σκύλου που τον καταδιώκει για να τον κάνει τσακωτό. Τελικά, ο φτερωτός... κλέφτης χάνεται μέσα σε ένα στενό καταφέρνοντας να διαφύγει με τη λεία του.

Πρόκεται για ένα γλαροπούλι ιδιαίτερα γνωστό τόσο στους κατοίκους όσο και στις λιμενικές αρχές της Θάσου, καθώς συχνά επισκέπτεται το συγκεκριμένο περίπτερο και τσιμπάει το σνακ που προτιμά εκείνη τη στιγμή και το βάζει στα πόδια!

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE