Εκκενώθηκε περιοχή στο Λονδίνο- Βρέθηκε βόμβα 500 κιλών από τον Β' Παγκόσμιο (Φώτο)

Εκκενώθηκε περιοχή στο Λονδίνο- Βρέθηκε βόμβα 500 κιλών από τον Β' Παγκόσμιο (Φώτο)

Δεκάδες άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια και τα καταστήματα τους στην περιοχή Μπέθναλ Γκρίν στο Λονδίνο λόγω βόμβας 500 κιλών που βρέθηκε σε υπόγειο κτιρίου.

Σύμφωνα με τις αρχές της βρετανικής πρωτεύουσας μία βόμβα από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο που δεν είχε εκραγεί εντοπίστηκε σε υπόγειο κτιρίου της οδού Τέμπλ κατά τη διάρκεια εργασιών.

Στο σημείο έχουν σπεύσει άνδρες της αστυνομίας, του στρατού, ειδικοί πυροτεχνουργοί και η πυροσβεστική υπηρεσία για την εξουδετέρωσή της.

Η περιοχή αποκλείστηκε σε ακτίνα 100 μέτρων ενώ η Σκότλαντ Γιαρντ προειδοποίησε για σοβαρές καθυστερήσεις στην κυκλοφορία εξαιτίας της επιχείρησης που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Θα εξεταστούν θέματα που αγγίζουν τους πολίτες κατά την Κυπριακή Προεδρία - Υψηλή προτεραιότητα το Ουκρανικό»

ΠτΔ: «Θα εξεταστούν θέματα που αγγίζουν τους πολίτες κατά την Κυπριακή Προεδρία - Υψηλή προτεραιότητα το Ουκρανικό»

Στις προτεραιότητες της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, που αφορούν, μεταξύ άλλων, το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο, το Μεταναστευτικό, το Ουκρανικό, καθώς και πολλά ζητήματα που αγγίζουν την καθημερινότητα των πολιτών, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε την Γενική Γραμματέα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ilze Juhansone, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE