Δίνει συγχαρητήρια στους αθλητές για τους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης ο ΠτΔ: «Με χαρά και υπερηφάνεια παρακολουθήσαμε την πορεία»

Δίνει συγχαρητήρια στους αθλητές για τους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης ο ΠτΔ: «Με χαρά και υπερηφάνεια παρακολουθήσαμε την πορεία»

«Με χαρά και υπερηφάνεια παρακολουθήσαμε την πορεία και τις εξαιρετικές επιδόσεις των αθλητών και αθλητριών μας στους 19ους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης, που διεξάγονται στη Μάλτα», αναφέρει σε γραπτή δήλωση του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, για τους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης.

Συνεχίζει τονίζοντας ότι: «οι προσπάθειες όλων των μελών της κυπριακής αποστολής ανέβασαν τη χώρα μας στη συνολική κατάταξη, κερδίζοντας 87 μετάλλια, 30 χρυσά, 28 αργυρά και 29 χάλκινα και πετυχαίνοντας παγκύπριες, αλλά και ατομικές επιδόσεις».

«Θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και όλους τους αθλητές, τους προπονητές, τις Ομοσπονδίες, την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, το ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό, τους αρχηγούς και βοηθούς αρχηγούς της αποστολής»

Σημειώνει επίσης πως: «μέσα από τη συλλογική προσπάθεια όλων, τη διαχρονική επιμονή και προετοιμασία πέτυχαν να ανεβάσουν την Κύπρο ακόμα πιο ψηλά και να προκαλέσουν συγκίνηση και θαυμασμό σε όλους μας».

Καταληκτικά αναφέρει ότι: «οι επιτυχίες και οι προσπάθειες της αποστολής μας, όχι μόνο συνέβαλαν στην κατάκτηση της κορυφής, αλλά και μας εμπνέουν. Η επιμονή, οι θυσίες και η αταλάντευτη προσήλωσή τους αποτελούν οδηγό και παράδειγμα για όλους μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.