ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Χωρίς τέλος οι επιθέσεις κατά αστυνομικών – Ακόμα δύο περιπτώσεις σε Λευκωσία και Αμμόχωστο

Χωρίς τέλος οι επιθέσεις κατά αστυνομικών – Ακόμα δύο περιπτώσεις σε Λευκωσία και Αμμόχωστο

Ακόμα δύο περιπτώσεις επιθέσεων κατά αστυνομικών είδαν το φως της δημοσιότητας, μετά το χθεσινό (6/6) περιστατικό όπου 29χρονος άνδρας τουρκικής καταγωγής τραυμάτισε αστυνομικούς προσπαθώντας να περάσει από τις κατεχόμενες στις ελεύθερες περιοχές από το Οδόφραγμα της Λήδρας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, σε ένα μόνο εικοσιτετράωρο (στις 6 Ιουνίου) καταγράφηκαν τρεις περιπτώσεις επιθέσεων κατά αστυνομικών, η μια στο οδόφραγμα Λήδρας και οι άλλες δύο στις επαρχίες Λευκωσίας και Αμμοχώστου.

Επίθεση κατά αστυνομικών στις επαρχίες Λευκωσίας και Αμμοχώστου

Στην μια περίπτωση, πολίτης που τελούσε σε κατάσταση μέθης έσπρωξε αστυνομικό και συνελήφθη στην επαρχία Αμμοχώστου.

Σε άλλη περίπτωση, μέλη της Αστυνομίας που κλήθηκαν να παρέμβουν σε υπόθεση βίας στην οικογένεια δέχτηκαν επίθεση από άτομο το οποίο επίσης φόρεσε χειροπέδες στην επαρχία Λευκωσίας.

Επίθεση κατά αστυνομικών στο οδόφραγμα Λήδρας

Να υπενθυμίσουμε ότι, γύρω στις 3:30 το απόγευμα της Τρίτης (6/6)παρουσιάστηκε στο σημείο διέλευσης της οδού Λήδρας για να περάσει από τις κατεχόμενες στις ελεύθερες περιοχές, άνδρας ηλικίας 29 ετών.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου των στοιχείων του, από Λειτουργό του Αρχείου Πληθυσμού και Μετανάστευσης, διαπιστώθηκε ότι αυτός δεν είχε το δικαίωμα διέλευσης στις ελεύθερες περιοχές.

Ο 29χρονος αποχώρησε από το σημείο διέλευσης και παρέμεινε για κάποιο χρονικό διάστημα στην νεκρή ζώνη. Σε κάποια στιγμή αυτός έτρεξε προς το σημείο ελέγχου για να πετύχει είσοδο στις ελεύθερες περιοχές. Αμέσως τρία μέλη της Αστυνομίας προσπάθησαν να τον ανακόψουν με αποτέλεσμα να δεχθούν επίθεση από τον 29χρονο.

Αυτός καταδιώχθηκε από άλλο μέλος της Αστυνομίας και ανακόπηκε σε παρακείμενη οδό της οδού Λήδρας όπου και συνελήφθη για τα αδικήματα της παράνομη εισόδου στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας και της επίθεσης εναντίον μελών της Αστυνομίας.

Τα τρία μέλη της Αστυνομίας που δέχθηκαν την επίθεση, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών έλαβαν εξιτήριο.

Ένας μέλος της Αστυνομίας φέρει κάταγμα ώμου ενώ τα άλλα δύο μέλη φέρουν μώλωπες σε διάφορα μέλη του σώματός τους.

Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top