ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Γενική Συνέλευση της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Υποβρυχίων Δραστηριοτήτων (EUF) στην Κύπρο

Η Γενική Συνέλευση της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Υποβρυχίων Δραστηριοτήτων (EUF) στην Κύπρο

Πραγματοποιείται στην Κύπρο, το διάστημα 17-19 Ιουνίου, η Γενική Συνέλευση της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Υποβρυχίων Δραστηριοτήτων (EUF – European Underwater Federation).

Τη διοργάνωση έχει αναλάβει ο Σύνδεσμος Καταδυτικών Κέντρων Κύπρου (ΣΚΚΚ), μέλος της EUF και του ΚΕΒΕ.

Στη συνέλευση θα συμμετέχουν 20 αντιπρόσωποι από διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες όπως Αυστρία, Φινλανδία, Δανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Ισραήλ, Ιταλία, Βέλγιο και Ολλανδία.

Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης, θα συζητηθούν πέραν των εσωτερικών θεμάτων του Οργανισμού, σημαντικά θέματα όπως η ασφάλεια των καταδυτικών δραστηριοτήτων καθώς επίσης και η αναθεώρηση των προτύπων που διέπουν τη βιομηχανία.

Η σημαντικότητα της διοργάνωσης για την Κύπρο είναι μεγάλη και διαφαίνεται τόσο από πλευράς της αντιπροσώπευσης των χωρών που συμμετέχουν, όσο και από τη θεματολογία που θα συζητηθεί.

Ο καταδυτικός τουρισμός είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος κλάδος εναλλακτικού τουρισμού, ο οποίος είναι συμβατός με τις αρχές της αειφορίας και της βιώσιμης ανάπτυξης και προστατεύει έμμεσα τόσο το περιβάλλον όσο και την βιοποικιλότητα.

Ο ΣΚΚΚ εκφράζει τις ευχαριστίες του στους χορηγούς αυτού του γεγονότος, που είναι το Υφυπουργείο Τουρισμού, ο Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης Λάρνακας και ο Σύνδεσμος Καταδυτικών Κέντρων Κύπρου.

Λευκωσία

15 Ιουνίου 2023

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

Λύση δύο κρατών, με την ασαφή ορολογία της κυριαρχικής ισότητας, ουδέποτε θα τύχει διαπραγμάτευσης από εμάς, τόνισε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας πως η ε/κ πλευρά δεν έχει «κανένα κρυφό σχέδιο Β’».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top