Νέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας - Χειροπέδες σε 33χρονο για κατοχή και διανομή υλικού - Έφτασε πληροφορία από την EUROPOL

Νέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας - Χειροπέδες σε 33χρονο για κατοχή και διανομή υλικού - Έφτασε πληροφορία από την EUROPOL

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 33 ετών, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης κατοχής και διανομής υλικού παιδικής πορνογραφίας, προχώρησαν σήμερα Σάββατο 17/6 μέλη της Αστυνομίας.

Ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση, με την Υποδιεύθυνση Ηλεκτρικού Εγκλήματος να διερευνά.

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε μετά από πληροφορία που λήφθηκε μέσω της EUROPOL και ανέφερε ότι χρήστης λογαριασμού σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης απέστειλε σε άλλους χρήστες της ίδιας πλατφόρμας, υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού. Μέλη της Υποδιεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προέβησαν σε εξετάσεις από τις οποίες προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 33χρονου υπόπτου.

Λίγο μετά τις 11.00 το μεσημέρι του Σαββάτου, τα μέλη της Υποδιεύθυνσης εντόπισαν τον 33χρονο ύποπτο και προχώρησαν στη σύλληψη του, με δικαστικό ένταλμα, που είχε εκδοθεί για τους σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης. Σε έρευνες που έγιναν στην κατοικία, υποστατικό και όχημα του υπόπτου, ανευρέθηκαν ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και ένα κινητό τηλέφωνο, που κατακρατήθηκαν για να τύχουν δικανικών εξετάσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

Στις 16 διατηρούνται οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές - όσες ήταν και στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο - όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία την Παρασκευή η Επιτροπή Επιλογής της Βουλής, η οποία ταυτόχρονα αποφάσισε για το τρόπο διαμοιρασμού των Προεδριών των Επιτροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE