ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τ/κ ΜΜΕ: Νέο σκάνδαλο στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου - Ξέχασαν να προνοήσουν χώρους για την «αστυνομία» και το «τελωνείο»

Τ/κ ΜΜΕ: Νέο σκάνδαλο στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου - Ξέχασαν να προνοήσουν χώρους για την «αστυνομία» και το «τελωνείο»

Το νέο τερματικό του παράνομου αεροδρομίου της Τύμπου θα εξετάσει με την άφιξή του το απόγευμα της Κυριακής στα κατεχόμενα ο νέος Τούρκος Αντιπρόεδρος, Τζεβντέτ Γιλμάζ ενώ τ/κ ΜΜΕ αναφέρονται σε ακόμη ένα σκάνδαλο στο εν λόγω κτίριο, καθώς φαίνεται ότι ξέχασαν να προνοήσουν χώρους για την «αστυνομία» και το «τελωνείο».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Κίπρις ποστασί, μιλώντας σε διαδικτυακή εκπομπή ο «υπουργός μεταφορών», Ερχάν Αρικλί δήλωσε ότι έγινε ένα «λάθος» και ξέχασαν να βάλουν στον αρχικό σχεδιασμό τους χώρους όπου θα τοποθετηθούν οι «αστυνομικοί» και οι «τελωνειακοί» (γραφεία), οπότε τώρα θα προχωρήσουν σε μια προσωρινή διευθέτηση. Αργότερα, πρόσθεσε, θα βρουν μια μόνιμη λύση.

H Γενί Ντουζέν στην ιστοσελίδα της αναφέρει ότι ο κ. Αρικλί είπε ότι τελεσίδικα τα εγκαίνια του «νέου αεροδρομίου» θα γίνουν στις 20 Ιουλίου, όπως ανακοίνωσε και ο Τούρκος Πρόεδρος και η ημερομηνία αυτή δεν πρόκειται ν’ αλλάξει.

Ο Τούρκος Αντιπρόεδρος ήταν προγραμματισμένο να αφιχθεί στις 4 το απόγευμα της Κυριακής. Με την προσγείωσή του στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου θα επιθεωρήσει τις εργασίες ανέγερσης και θα προβεί σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Το πρόγραμμα του κ. Γιλμάζ περιλαμβάνει αύριο, Δευτέρα επισκέψεις στα μαυσωλεία των Φαζίλ Κιουτσιούκ και Ραούφ Ντενκτάς (κάτι που δεν έκανε στις 12 Ιουνίου ο Τούρκος Πρόεδρος και δέχθηκε κριτική στα κατεχόμενα) ενώ θ’ ακολουθήσει συνάντησή του με τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ και κοινή συνέντευξη Τύπου.

Θα συναντηθεί επίσης με τον «πρωθυπουργό» Ουστέλ και τον «πρόεδρο της βουλής» Τορέ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top