ΕΛΛΑΔΑ

Κως: Τα μυστικά του Μπαγκλαντεσιανού που κρυβόταν μέχρι να συλληφθεί στο σπίτι που βρέθηκε με την Αναστάζια

Κως: Τα μυστικά του Μπαγκλαντεσιανού που κρυβόταν μέχρι να συλληφθεί στο σπίτι που βρέθηκε με την Αναστάζια

Ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, ο οποίος κρατείται στην Κω για την αρπαγή της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία, χαρακτηρίζεται από τους αστυνομικούς πολύ σκληρός, καθώς κρατά το στόμα του κλειστό, δίχως να αποκαλύπτει τίποτα για την υπόθεση.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που την είδε τελευταίος και που από την πρώτη στιγμή κρίθηκε ύποπτος καθώς έχει υποπέσει σε πολλές αντιφάσεις στη διάρκεια της ανάκρισής του από τους αστυνομικούς. Τα βίντεο που έχουν συλλεχθεί από τις αστυνομικές Αρχές είναι δηλωτικά για τις κινήσεις του 32χρονου.

Όπως έχει προκύψει από τις - μέχρι στιγμής- έρευνες, ο Πακιστανός συγκάτοικός του ήταν εντός του σπιτιού την ώρα που μπήκαν ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός και η άτυχη Αναστάζια. Για αυτό και ο συγκάτοικος μπήκε στο «κάδρο» των ερευνών από την πρώτη στιγμή. Αυτό που προκαλεί αίσθηση, είναι ότι- από την εικόνα του σπιτιού- δεν υπάρχουν ίχνη βίας μέσα σε αυτό.

Το γεγονός αυτό οδηγεί τις Αρχές στο συμπέρασμα πως ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός, ο οποίος ήξερε πολύ καλά την περιοχή, παρέσυρε την Αναστάζια και την έπεισε, με κάποιο τρόπο, να αποχωρήσουν από το σπίτι από την πίσω πλευρά.

Ωστόσο, είναι ένα «τυφλό» σημείο καθώς δεν υπάρχει κάμερα ώστε να καταγράψει τις κινήσεις του. Στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, την παρέσυρε σε ένα εγκαταλελειμμένο ακίνητο το οποίο βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρή η άτυχη 27χρονη. Αυτό που εκτιμάται από τις αστυνομικές Αρχές, είναι πως κάτι συνέβη μέσα σε αυτό το ακίνητο και είχαν ένα διαπληκτισμό που οδήγησε σε αυτή την τραγική κατάληξη. Το ακίνητο ήταν άλλωστε σε τέτοιο σημείο που μπορούσε να τη σύρει πολύ εύκολα μέχρι το σημείο που βρέθηκε, βάζοντάς τη μέσα σε δύο μαύρες σακούλες.

Και την ώρα που είναι σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών και εξετάζονται τα στοιχεία, δεν έχουν βρεθεί ακόμα το τζιν σορτσάκι της και το εσώρουχό της. Από εκείνο το ακίνητο, οι αστυνομικοί πήραν ρούχα, αποτσίγαρα και ένα παπούτσι. Ολα αυτά τα ευρήματα θα εξεταστούν εξονυχιστικά στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών προκειμένου να εντοπιστούν ίχνη γενετικού υλικού που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην αποκωδικοποίηση του θρίλερ.

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών ακόμα, εκτός από τα πράγματα της Αναστάζια, έχει μπει και ο λόγος που ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός ήθελε να ταξιδεψει στην Ιταλία, έχοντας βγάλει εισιτήριο. Πρόκειται για μια κίνηση που έκανε, δύο μέρες μετά την εξαφάνιση της 27χρονης. Και ενώ δεν υπάρχει ουδεμία επικοινωνία με τα αδέλφια του, ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός ο οποίος κρυβόταν μέχρι να συλληφθεί, υποστήριξε ότι θα πήγαινε «στα βαφτίσια του αδελφού του».

Φωτογραφίες από τις τελευταίες στιγμές της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία πριν να εξαφανιστεί την περασμένη Δευτέρα στην Κω φέρνει στη δημοσιότητα το protothema.gr.

Στα καρέ που ακολουθούν φαίνεται η άτυχη Πολωνή, η οποία βρήκε φριχτό θάνατο, να βγαίνει από σούπερ μάρκετ στην Κω μαζί με τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό, ο οποίος θεωρείται βασικός ύποπτος για το τραγικό τέλος της 27χρονης.

Λίγο μετά την έξοδο από το σούπερ μάρκετ τα ίχνη της Αναστάζια χάνονται με την έρευνα που ακολούθησε να αποκαλύπτει το άψυχο κορμί της γυμνό και μέσα σε μια σακούλα στην περιοχή Αλυκές της Κω.

Ήταν μετά από αυτή τη συνάντηση που η Αναστάζια φέρεται να είχε στείλει μηνύματα στον 28χρονο σύντροφό της στα οποία εμφανίζεται, σύμφωνα με συγκλίνουσες πληροφορίες, να του μεταφέρει ότι δεν αισθάνεται άνετα καθώς θεωρούσε οτι κινδυνεύει. Κατά τις ίδιες πληροφορίες η δολοφονημένη 27χρονη φέρεται να ζητούσε από τον σύντροφό της να πάει να την πάρει από το σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά στην Αγλατζιά - Κάηκαν ολοσχερώς τέσσερα λεωφορεία - Δείτε βίντεο

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων προχώρησαν οι Αρχές, αναφορικά με την απόπειρα φόνου που έλαβε στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top