ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συντονισμένη επιχείρηση Αστυνομίας για ηχορύπανση - Καταγγέλθηκαν δέκα υποστατικά

Συντονισμένη επιχείρηση Αστυνομίας για ηχορύπανση - Καταγγέλθηκαν δέκα υποστατικά

Δέκα υποστατικά καταγγέλθηκαν το Σαββατοκύριακο στην Πάφο στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης με στόχο την πάταξη της ηχορύπανσης.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στην συντονισμένη επιχείρηση πάταξης της ηχορύπανσης που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στις 21:00 με την Κυριακή 02:30 τα ξημερώματα, μέλη της ΑΔΕ Πάφου και της Μηχανοκίνητης Μονάδας Άμεσης Δράσης προέβηκαν σε δέκα καταγγελίες υποστατικών.

Περαιτέρω, είπε ο κ. Νικολάου, ερεύνησαν τρία νυχτερινά κέντρα με δικαστικά εντάλματα έρευνας και απ’ αυτά κατασχέθηκαν συσκευές μεγαφώνων και παρόμοια αντικείμενα που αφορούν την ηχορύπανση.

Εξάλλου σύμφωνα με τον ίδιο, τρεις υπαλλήλοι υποστατικών νυχτερινών κέντρων καταγγέλθηκαν για άγρα πελατών.

Οι συντονισμένες επιχειρήσεις είπε ο κ. Νικολάου για σκοπούς πάταξης της ηχορύπανσης θα συνεχιστούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top