Υπό έλεγχο η φωτιά που ξέσπασε κοντά σε οικίες στη Λεμεσό

Υπό έλεγχο η φωτιά που ξέσπασε κοντά σε οικίες στη Λεμεσό

Νέα φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Δευτέρας 03 Ιουλίου στη Λεμεσό. 

Πιο συγκεκριμένα, και σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Ανδρέα Κεττή, για την φωτιά επιχειρούν δυο πυροσβεστικά οχήματα. Η φωτιά είναι  σε χόρτα και άγρια βλάστηση, στην περιοχή Καλόγηροι, βόρεια του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Λευκωσίας.

Η πυρκαγιά είναι πλησίον οικιών οι οποίες προστατεύθηκαν.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο.

Κατέκαυσε συνολική έκταση περίπου ενός δεκαρίου από ξήρα χόρτα και άγρια βλάστηση. Παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης για τελικές κατασβέσεις και πλήρη οριοθέτηση. Τα αίτια διερευνώνται.

Υπενθυμίζεται ότι σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά και στην Επαρχία Λευκωσίας, η οποία ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στη Δανία αύριο ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Γεμάτη η ατζέντα των επαφών του

Στη Δανία αύριο ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Γεμάτη η ατζέντα των επαφών του

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει αύριο στην Κοπεγχάγη, της Δανίας, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που θα διεξαχθούν την 1η και τη 2α Οκτωβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE