Τυλίχθηκαν στις φλόγες δύο οχήματα τα ξημερώματα - Ενδείξεις για κακόβουλη ενέργεια

Τυλίχθηκαν στις φλόγες δύο οχήματα τα ξημερώματα - Ενδείξεις για κακόβουλη ενέργεια

Στις φλόγες τυλίχθηκαν δύο οχήματα τα ξημερώματα της Παρασκευής (7/7) στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το ένα περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Γεροσκήπου και το δεύτερο ανάμεσα σε Αχέλεια και Αγία Βαρβάρα.

Έγιναν εκτεταμένες ζημιές και στα δύο οχήματα.

Επί του παρόντος δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι οι δύο περιπτώσεις πυρκαγιών συνδέονται μεταξύ τους, ωστόσο υπάρχουν ενδείξεις για κακόβουλη ενέργεια. 

Οι σκηνές αποκλείστηκαν και διεξάγονται έρευνες με το πρώτο φως της ημέρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - «Οποιαδήποτε στρατιωτική εμπλοκή των ΗΠΑ θα συνοδεύεται από ανεπανόρθωτες συνέπειες»

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - «Οποιαδήποτε στρατιωτική εμπλοκή των ΗΠΑ θα συνοδεύεται από ανεπανόρθωτες συνέπειες»

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE