LIKE ONLINE

Αν ανήκετε σε αυτά τα ζώδια κάτι πολύ θετικό θα συμβεί τις επόμενες ημέρες

Αν ανήκετε σε αυτά τα ζώδια κάτι πολύ θετικό θα συμβεί τις επόμενες ημέρες

Αυτή την εβδομάδα τρία ζώδια θα έχουν τα καλύτερα ωροσκόπια, αν και προβλέπεται θετική για όλους. Για ορισμέμνους από εσάς, αυτό θα οφείλεται στην αγαπημένη σας οικογένεια. Για άλλους, θα είναι επειδή ξεκινάτε κάτι νέο και συναρπαστικό. Για τους υπόλοιπους, θα είναι επειδή θα πληρωθείτε.

Ο Κρόνος σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή είναι υπεύθυνος για όλη αυτή τη θετική ενέργεια αυτή την εβδομάδα, ενώ η σύνδεση Ιχθύων-Καρκίνου θα κάνει τις διαπροσωπικές σχέσεις πιο διακριτικές και αγαπησιάρικες.

Τα ζώδια που ευνοούνται:

Ταύρος

Αυτή η εβδομάδα θα είναι εξαιρετική για εσάς. Για κάποιους από εσάς, αυτό θα συμβεί στην ερωτική σας ζωή. Για άλλους, θα γίνει στην καριέρα σας μέσω της αναγνώρισης ή βοήθειας από κάποιον ανώτερο. Όποια και αν είναι η κατάσταση, το χαμόγελο δεν θα σβήσει από τα χείλη σας. Γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι!

Παρθένος

Η ενέργεια αυτής της εβδομάδας είναι πολύ θετική για δραστηριότητες που σχετίζονται με την καριέρα και τα οικονομικά σας σχέδια. Έτσι, αν κινήστε προς αυτή την κατεύθυνση, μπορείτε να πετύχετε πολλά και να προχωρήσετε πιο κοντά στους απώτερους στόχους σας. Επίσης, για όσους σχεδιάζετε κάποιο μεγάλο βήμα στη ζωή σας, όπως ο γάμος, ειδικά αν έχετε προγραμματίσει μία κατάσταση, αυτή θα έχει θετικότατη εξέλιξη.

Ζυγός

Η μεγαλύτερη εύνοια αυτή την εβδομάδα βρίσκεται στην οικογένεια και τους φίλους σας. Όλα θα κυλήσουν ομαλά, ειδικά αν υπάρχει αγάπη και φροντίδα μεταξύ σας. Να θυμάστε μην αγνοείτε τις κόκκινες σημαίες. Αν μια σχέση με ένα πρόσωπο σάς επηρεάζει αρνητικά, τότε ξέρετε πολύ καλά τι πρέπει να κάνετε. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και συνεχίστε τη ζωή σας, δίχως αυτό.

ΠΗΓΗ: marieclaire

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Δημοτικός σύμβουλος και Δήμαρχος κατήγγειλαν ο ένας τον άλλον για σωματική επίθεση – Μελετούν κλειστά κυκλώματα για καταθέσεις

Δημοτικό Λιβαδιών: 10χρονος ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές - «Υπήρχε φρουρός στο σχολείο»

Στην εντατική διεθνής ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με καυστικό οξύ



Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένει να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της τις προηγούμενες μέρες και τις σκέψεις της για τα επόμενα βήματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top