Σύλληψη 32χρονου ύποπτου για βομβιστικές επιθέσεις στη Λεμεσό

Σύλληψη 32χρονου ύποπτου για βομβιστικές επιθέσεις στη Λεμεσό

Η Αστυνομία συνέλαβε 32χρονο στη Λεμεσό, ο οποίος φέρεται να συνδέεται με τουλάχιστον οκτώ υποθέσεις πυροδότησης εκρηκτικών μηχανισμών στην πόλη, μεταξύ Απριλίου και Ιουλίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία έπειτα από εξετάσεις εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 32χρονου, ο οποίος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος.

Από εξετάσεις στο όχημα του υπόπτου εντοπίστηκε αντικείμενο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για εκρηκτικό μηχανισμό.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται, ενώ ο 32χρονος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησής του.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE