ΕΛΛΑΔΑ

Ελλάδα: Σε κρίσιμη κατάσταση 10χρονο αγοράκι μετά από ατύχημα με jet-ski - Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης

Ελλάδα: Σε κρίσιμη κατάσταση 10χρονο αγοράκι μετά από ατύχημα με jet-ski - Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) το 10χρονο αγοράκι μετά το σοβαρό ατύχημα που σημειώθηκε στην παραλία της Ανάληψης στον Μακρύ Γιαλό από τη σύγκρουση ενός jet-ski, το απόγευμα της Τετάρτης (12/7).

Όπως μεταδίδει το Cretalive, το 10χρονο παιδί από τη Γερμανία επέβαινε μαζί με τον πατέρα του στο jet ski, όταν, μετά την βόλτα που έκαναν και καθώς επέστρεφαν στην παραλία για να αφήσουν το θαλάσσιο όχημα, για άγνωστο λόγο, αντί να σταματήσουν, ανέπτυξαν ταχύτητα με αποτέλεσμα το jet ski να πέσει πάνω στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης που διέθετε το όχημα στην παραλία.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε και ο πατέρας. Ωστόσο, ο τραυματισμός του ανηλίκου ήταν σοβαρότερος και κρίθηκε επιβεβλημένη η διακομιδή του στο ΠΑΓΝΗ. Το παιδί μεταφέρθηκε διασωληνωμένο και σε κρίσιμη κατάσταση.

Τέλος, όπως έγινε γνωστό, συνελήφθη ο εκμισθωτής των θαλασσίων μέσων αναψυχής, από το Λιμεναρχείο Ιεράπετρας, για παράβαση του άρθρου 291 παρ.3 του Π.Κ., δηλαδή για παρεμβάσεις στην ασφάλεια της συγκοινωνίας και για σωματική βλάβη από αμέλεια, ενώ κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

"Ενημερώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 12 Ιουλίου, η Λιμενική Αρχή Ιεράπετρας για τον τραυματισμό δύο (02) ατόμων, ενός 32χρονου ημεδαπού και ενός 10χρονου αλλοδαπού, οι οποίοι επέβαιναν σε θαλάσσιο μοτοποδήλατο (jet ski) στην περιοχή Όρμου Μακρύ Γιαλού, Ιεράπετρας.

O 10χρονος, διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ιεράπετρας και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, ενώ ο 32χρονος, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας με ιδιωτικό όχημα.

Από το Λιμεναρχείο Ιεράπετρας, συνελήφθη ο εκμισθωτής των θαλασσίων μέσων αναψυχής για παράβαση του άρθρου 291 παρ.3 του Π.Κ. (παρεμβάσεις στην ασφάλεια της συγκοινωνίας) και 314 παρ. 2 του Π.Κ.(σωματική βλάβη από αμέλεια), ενώ κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων".

Πηγή: news247.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μαρίνα Λεμεσού: Επιχείρησαν να φύγουν από το parking χωρίς να πληρώσουν - Πρόταξαν μαχαίρι σε αστυνομικούς

Επεισόδια έξω από ΑΔΕ Λεμεσού: Αύριο η απόφαση για τους 10 που συνελήφθησαν - Τα αδικήματα που τους βαραίνουν

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Ιωάννα Τούνη: Ο προβληματισμός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους – «Δεν ξέρω τι πάει λάθος»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top