Κατεχόμενα: Τουρκοκύπριος τόλμησε να αναρτήσει Κυπριακή σημαία και του κατέκαψαν την αποθήκη

Κατεχόμενα: Τουρκοκύπριος τόλμησε να αναρτήσει Κυπριακή σημαία και του κατέκαψαν την αποθήκη

Ο 80χρονος Καμίλ Χούρ γιόρτασε στις 16 Αυγούστου την ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας

Επιμέλεια Τάσος Χριστοδούλου

Μετά το ζεύγος Κοράι Μπασνατογρουλτματζί και Τζινέλ Σενέμ Χουσείν οι οποίοι ανήρτησαν στα κατεχόμενα την σημαία της Κυπριακής Δημοκρατίας, στην συνέχεια δικάστηκαν και εν τέλει αθωώθηκαν, άλλο ένα παρόμοιο περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα ο 80χρονος Τ/κ Καμίλ Χουρ ο οποίος κατάγεται από την Πάφο και ζει στην κατεχόμενη Λευκωσία, στις 16 Αυγούστου ( ημερομηνία ανακήρυξης της Κυπριακής Δημοκρατίας) ανήρτησε σε ιστούς έξω από το σπίτι του τις σημαίες της Κυπριακής Δημοκρατίας, της Ελλάδας, της Τουρκίας, της Βρετανίας και της Ε.Ε.

Το γεγονός αυτό φαίνεται ότι προκάλεσε την οργή αγνώστων οι οποίοι το ίδιο βράδυ προέβησαν στον εμπρησμό της αποθήκης του όπου μέσα βρίσκονταν και οι σημαίες ενώ αυτός είχε πάει για ύπνο, όπως δήλωσε σε εφημερίδα των κατεχομένων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Καμίλ Χουρ γιορτάζει εδώ και χρόνια την ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας και είναι η πρώτη φορά η «αστυνομία» του ψευδοκράτους δεν προχώρησε στην σύλληψη του.  

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE