ΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ

Long Covidiot Syndrome: Από τα εμβόλια στη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση ένα ψέκασμα δρόμος

Long Covidiot Syndrome: Από τα εμβόλια στη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση ένα ψέκασμα δρόμος

Μία από τις μεγαλύτερες επιπτώσεις της πανδημίας για την οποία δεν μας προειδοποίησε ποτέ η επιστήμη είναι το σύνδρομο του Long Covidiot που βασικά αφορά την πεισματική παραμονή της ανθρώπινης ηλιθιότητας που καλλιέργησε για δύο χρόνια η πανδημία για πολύ καιρό μετά το τέλος της.

Το σύνδρομο αυτό, αν και δεν έχει αναγνωριστεί επισήμως από τους επιστήμονες (προφανώς γιατί είναι απασχολημένοι στο να βρουν θεραπεία για σοβαρότερες ανίατες ασθένειες από την κοινή μπετοστοκίαση) είναι αρκετά επικίνδυνο με σοβαρές επιπτώσεις στη δημόσια ψυχική υγεία. Βλέπετε οι ασθενείς με Covidiocy (μορφή οξείας ηλιθιότητας που κολλάς μετά από υπερβολική έκθεση σε θεωρίες συνωμοσίας) εξακολουθούν να εμφανίζουν συμπτώματα για πολύ καιρό μετά και το επίσημο τέλος της πανδημίας. Απλά  ο “ιός” έχει μεταλλαχθεί, πλέον τα παραληρήματα για “κοροδοϊό”, εμβόλια και “ξαφνικίτιδα” αν και δεν έχουν εξαλειφθεί εντελώς επισκιάζονται από το νέο στέλεχος με την ονομασία “σεξουαλική διαπαιδαγώγηση”.

Τα συμπτώματα παραμένουν πάνω-κάτω τα ίδια με μικρές παραλλαγές. Κατάποση αμάσητων fake news και θεωριών συνωμοσίας, παράνοια, φόβος, μανία καταδίωξης, μόνιμο ζοχάδιασμα, ψευδαισθήσεις, παραισθήσεις, μανιοκαταθλιπτικό άγχος, θρησκοληψία και μία παραπλανητική αίσθηση υπεροχής, δίκαιου αγώνα και θρησκευτικής σταυροφορίας που οδηγεί τον ασθενή στην πίστη ότι το να μοιράζει ψόφους και καρκίνους σε συμπατριώτες του είναι για θέλημα Θεού και για το γενικότερο καλό.

Άλλωστε μετά το τέλος της πανδημίας και με υπαρκτό τον κίνδυνο να επιστρέψουν στην ανυπαρξία, οι μικροί γκεμπελίσκοι-wannabes αυτοχρισμένοι ηγέτες της Ψέκαλαντ που δεν το πίστευαν ούτε οι ίδιοι ότι actually πίστεψαν το παρανοϊκό τους αφήγημα κάτι χαμένες ψυχές πέρα από τους δύσμοιρους συγγενείς τους (κι αυτοί όχι όλοι και όχι πάντα) και τον εξαιρετικά περιορισμένο και κλειστό κύκλο των διαταραγμένων ομοϊδεατών τους, προσάρμοσαν εγκαίρως το παραμύθι για να κρατήσουν όσους μπορούν από το αλλοπρόσαλλο και ανομοιογενές αυτό ποίμνιο. In a nutshell: οι ίδιοι νεοταξίτες που επέβαλαν τα εμβόλια με τα τσιπ του Αντίχριστου προσπαθούν τώρα να σεξουαλικοποιήσουν, ανωμαλέψουν και εκπορνεύσουν τα παιδιά μας μέσω της πορνογραφικής σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία έτσι ώστε να είναι εύκολη λεία για τα κυκλώματα που τα αρπάζουν για το αδρενόχρωμα.

Τι να μην πιστέψεις, σωστά;

Ρίξε στο μείγμα τα 152(!) φύλα, το Pride, τους Εβραίους, τους μετανάστες και σύσσωμη την ακροδεξιά ατζέντα κι έχεις πάνω-κάτω την εικόνα της πλήρους παράνοιας. Το μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης σε αντίθεση με τα εμβόλια, δεν προϋποθέτει γνώσεις hardcore επιστήμης, αν και η διδακτική ύλη έχει περάσει και εγκριθεί από παιδοψυχολόγους, κοινωνιολόγους, γιατρούς κ.ά, απευθύνεται σχεδόν στους πάντες και ειδικά στη συνομοταξία των γονέων που πανικοβάλλονται με το παραμικρό (και καταπίνουν αμάσητη κάθε μαλακία που ποστάρεται στα μαμαδογκρούπ), περιέχει τους όρους που έτσι και συνδυαστούν σκορπίζουν αποστροφή και ανατριχίλα (“σεξ” και “παιδιά”) και είναι πανεύκολο να διαστρεβλωθεί αφού ως γνωστόν όσοι έχουν την προδιάθεση (και είναι περισσότερο στην post-Covid εποχή) δεν θα μπουν ποτέ στον κόπο να αναζητήσουν την αλήθεια. Επίσης συνδυάζεται αρμονικά με την ομοφοβία, τον ρατσισμό και τη θρησκοληψία γιατί είπαμε, όταν αγοράζεις μια θεωρία συνωμοσίας αγοράζεις μαζί και όλο το πακέτο της ακροδεξιάς ιδεοληψίας.

Η εκδήλωση κατά της “ολιστικής (sic) υποχρεωτικής σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία” που ανακοινώθηκε για τις 3 Αυγούστου στη Χλώρακα η αφίσα της οποίας έγινε viral για όλους τους λάθος λόγους, είναι ενδεικτική. Πέντε -άντρες φυσικά- θα μιλήσουν κατά της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης έχοντας ελάχιστη έως ανύπαρκτη σχέση με το αντικείμενο. Βασικά μοιάζει με την εισαγωγή κάθε ανεκδότου που ακούσαμε στα νιάτα μας: Ένας παπάς, ένας δικηγόρος, ένας ρευματολόγος, ένας θεολόγος κι ένας βουλευτής μπαίνουν σε ένα μπαρ...

Ή με κακόγουστη κωμωδία τύπου “Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το σεξ από αυτούς που είναι ολοφάνερο πως δεν κάνουν”.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top