ΔΙΕΘΝΗ

Ο Πούτιν υποχρεώνει τους βουλευτές να οδηγούν μόνο ρωσικά αυτοκίνητα!

Ο Πούτιν υποχρεώνει τους βουλευτές να οδηγούν μόνο ρωσικά αυτοκίνητα!

Όλοι οι Ρώσοι αξιωματούχοι πρέπει να οδηγούν αυτοκίνητα εγχώριας παραγωγής, δήλωσε ο Βλαντίμιρ Πούτιν σε συνάντηση με επικεφαλής κατασκευαστικών επιχειρήσεων την Πέμπτη.

Σύμφωνα με τον Ρώσο πρόεδρο, τα υπουργεία και οι κρατικές και δημόσιες υπηρεσίες καλούνται να σταματήσουν να αγοράζουν αυτοκίνητα ξένης κατασκευής και να επικεντρωθούν στην ενίσχυση των εγχώριων μαρκών.

«Είπα ότι αυτό (η αγορά ξένων αυτοκινήτων) πρέπει να αποκλειστεί απολύτως. Και όλοι οι αξιωματούχοι της χώρας θα πρέπει να οδηγούν εγχώρια αυτοκίνητα», τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος.

«Όλοι οι υπέροχοι γραφειοκράτες μας, θα πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να προσπαθήσουμε για την ανάπτυξη των εγχώριων εμπορικών σημάτων, των εγχώριων αυτοκινήτων και άλλων εγχώριων προϊόντων», πρόσθεσε ο Πούτιν.

Σημείωσε ότι «δεν είναι απαραίτητο να αρνηθούμε γενικά τις εισαγωγές», αλλά τα βασικά πράγματα θα πρέπει να επικεντρωθούν στους εγχώριους παραγωγούς.

Στις αρχές Ιουλίου, ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας Βιάτσεσλαβ Βολοντίν ζήτησε να δοθεί έμφαση στην εγχώρια αυτοκινητοβιομηχανία στις δημόσιες συμβάσεις για κυβερνητικούς φορείς και δημοσιονομικά όργανα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top