LIKE ONLINE

Ο έρως χρόνια δεν κοιτά: Η 82χρονη Παρασκιώ από την Κρήτη αρραβωνιάστηκε τον 41χρονο Κωστή - Δείτε βίντεο

Ο έρως χρόνια δεν κοιτά: Η 82χρονη Παρασκιώ από την Κρήτη αρραβωνιάστηκε τον 41χρονο Κωστή - Δείτε βίντεο

«Πολλοί θα βγουν και θα πούνε ότι είναι πράμα αταίριαστo. Όμως να μη βιαστούν αν δεν μας γνωρίσουν πρώτα από κοντά!». Αυτά τα λόγια ανήκουν στον Κωστή, 41 ετών, που αρραβωνιάστηκε χθες την 82χρονη Παρασκιώ. Και οι δύο είναι κτηνοτρόφοι και μένουν στο χωριό Κρότος Δήμου Γόρτυνας στην Κρήτη.

Ο αρραβώνας έγινε παρουσία των κολλητών του Κωστή αλλά και του παππά του χωριού. Ο Κωστής, όπως αναφέρει το ekriti.gr καλωσόριζε όλους τους προσκεκλημένους, γυρνούσε από τραπέζι σε τραπέζι και κερνούσε όλον τον κόσμο. Όσο για τον γάμο, κάνει μεγάλα σχέδια. «Εγώ θα κάνω το γάμο. Θα καλέσω 2500 χιλιάδες άτομα και θα βάλω 100 κουμπάρους», λέει.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε κατά τη διάρκεια της παραμονής του Κωστή στο χωριό, όπου βρέθηκε από το Ζαρό σαν βοσκός.

«Στην αρχή δεν πήγε το μυαλό μου στην Παρασκιώ, στην συνέχεια όμως όσο περνούσε ο καιρός και τη γνώριζα καλύτερα , κάτι έκανε “κλικ” μέσα μου. Η γυναίκα αυτή παρά τη διαφορά ηλικίας κατάλαβα ότι μου άρεσε», λέει ο Κωστής, που επέμεινε ιδιαίτερα στο να την κατακτήσει.

«Του έλεγα “θα μπορούσε να είσαι και κοπέλι μου”»

Σε αντίθεση με τον Κωστή, που έκανε το πρώτο βήμα και επέμενε, η Παρασκιώ ήταν πιο επιφυλακτική.

«Στην αρχή νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα. “Είναι αταίριαστο”, του έλεγα , “θα μπορούσε να είσαι και κοπέλι μου”. Όμως αυτός επέμενε. Είδα ότι αυτά που έλεγε τα εννοούσε, τι να κάνω λοιπόν, πείστηκα ,του είπα το “ναι” και από τότε είμαστε μαζί».

Δείτε βίντεο:

Το ζευγάρι έχει κάνει συζητήσεις για το μέλλον. «Ο Κωστής μου είπε ότι για διάφορους λόγους δεν θέλει κι αυτός παιδιά, θέλει μόνο να περνάμε καλά και να κάνουμε παρέα ο ένας στον άλλο κι ό,τι κάνει από δω και πέρα είναι δικό του. Να έχουμε υγεία και να είμαστε καλά. Είναι καλό παιδί, δεν θέλει να με στεναχωρεί, είναι καλόχαρος. Από τότε, τώρα και 15 μέρες μένουμε μαζί», είπε η κυρία Παρασκευή Λαμπρογιαννάκη, όπως είναι το όνομα της.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top