ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εργασίες σε δρόμους σε διάφορες περιοχές - Όλες οι πληροφορίες

Εργασίες σε δρόμους σε διάφορες περιοχές - Όλες οι πληροφορίες

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοινώνει εκτέλεση εργασιων και εργασίες σκουπίσματος σε διάφορους δρόμους.

Δείτε την ανακοίνωση:

1. Εκτέλεση εργασιών κατασκευής της Φάσης 1 του Οδικού Δικτύου του Ενεργειακού Κέντρου Βασιλικού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο των εργασιών κατασκευής της Φάσης 1 του Οδικού Δικτύου του Ενεργειακού Κέντρου Βασιλικού, από τις 06:00 το πρωί της 8ης Αυγούστου, 2023 μέχρι και τις 18:00 το απόγευμα της 9ης Αυγούστου 2023, τμήμα του δρόμου Ζύγι – Λιμάνι Βασιλικού – Μαρί, θα είναι κλειστό για την τροχαία κίνηση και στις δύο κατευθύνσεις από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας Blue Island παρά τον νέο κυκλικό κόμβο που έχει κατασκευαστεί, μέχρι το λιμάνι Βασιλικού.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση θα εξυπηρετείται από τον παλαιό αυτοκινητόδρομο μέσω Μαρί και τον παρακαμπτήριο δρόμο εντός του Ενεργειακού Κέντρου. Η διακίνηση των οχημάτων και πεζών, σε παρακείμενους δρόμους και ιδιοκτησίες θα γίνεται με τις ανάλογες τοπικές διευθετήσεις.

2. Εργασίες σκουπίσματος σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού και του Παρακαμπτήριου Δρόμου Λεμεσού, από την έξοδο Μουτταγιάκας μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο του Νέου Νοσοκομείου Λεμεσού.

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, τη Δευτέρα 7/8/2023 και την Τρίτη 8/8/2023, μεταξύ των ωρών 09:00 - 16:00, θα εκτελούνται εργασίες σκουπίσματος σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού και του Παρακαμπτήριου Δρόμου Λεμεσού, από την έξοδο Μουτταγιάκας μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο του Νέου Νοσοκομείου Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα εφαρμόζονται τα ακόλουθα:

Η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου / Παρακαμπτήριου Δρόμου, θα κλείνει τμηματικά σε μήκος 200μ. περίπου στη μία κατεύθυνση μόνο, ανά πάσα στιγμή και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Η μία λωρίδα κυκλοφορίας των συνδετήριων δρόμων των κυκλικών κόμβων, θα κλείνει τμηματικά σε μήκος 100μ. περίπου στη μία κατεύθυνση μόνο, ανά πάσα στιγμή και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Αντιμέτωπος με την Αστυνομία ο 10χρονος που φέρεται να προκάλεσε τις ζημιές στο σχολείο Λιβαδιών - Ποια η διαδικασία

Έτσι έκανε Πάσχα ο κόσμος: 7,5% πιο ακριβό το φετινό τραπέζι - «Χάθηκε από τα πρόσωπα του κόσμου η χαρά των ημερών»

«Ευτύχημα» η φετινή χρονιά - Χωρίς τραυματισμούς από κροτίδες το Πάσχα

Ξεγέλασε 83χρονο για ανάκτηση γης που απώλεσε πριν χρόνια - Χειροπέδες σε 52χρονο - Το ποσό που του απέσπασε

Η AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιο Covid - Ποιος ο λόγος



Ξεκινά νέο γύρο επαφών η Ολγκίν: Βλέπει σήμερα Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Ευελπιστεί σε τριμερή η Λευκωσία

Ξεκινά νέο γύρο επαφών η Ολγκίν: Βλέπει σήμερα Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Ευελπιστεί σε τριμερή η Λευκωσία

Σε αναμονή βρίσκεται η Λευκωσία για να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ τα αποτελέσματα των επαφών που είχε τις προηγούμενες μέρες σε Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και στην Άγκυρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top