ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εργασίες σε δρόμους σε διάφορες περιοχές - Όλες οι πληροφορίες

Εργασίες σε δρόμους σε διάφορες περιοχές - Όλες οι πληροφορίες

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοινώνει εκτέλεση εργασιων και εργασίες σκουπίσματος σε διάφορους δρόμους.

Δείτε την ανακοίνωση:

1. Εκτέλεση εργασιών κατασκευής της Φάσης 1 του Οδικού Δικτύου του Ενεργειακού Κέντρου Βασιλικού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο των εργασιών κατασκευής της Φάσης 1 του Οδικού Δικτύου του Ενεργειακού Κέντρου Βασιλικού, από τις 06:00 το πρωί της 8ης Αυγούστου, 2023 μέχρι και τις 18:00 το απόγευμα της 9ης Αυγούστου 2023, τμήμα του δρόμου Ζύγι – Λιμάνι Βασιλικού – Μαρί, θα είναι κλειστό για την τροχαία κίνηση και στις δύο κατευθύνσεις από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας Blue Island παρά τον νέο κυκλικό κόμβο που έχει κατασκευαστεί, μέχρι το λιμάνι Βασιλικού.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση θα εξυπηρετείται από τον παλαιό αυτοκινητόδρομο μέσω Μαρί και τον παρακαμπτήριο δρόμο εντός του Ενεργειακού Κέντρου. Η διακίνηση των οχημάτων και πεζών, σε παρακείμενους δρόμους και ιδιοκτησίες θα γίνεται με τις ανάλογες τοπικές διευθετήσεις.

2. Εργασίες σκουπίσματος σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού και του Παρακαμπτήριου Δρόμου Λεμεσού, από την έξοδο Μουτταγιάκας μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο του Νέου Νοσοκομείου Λεμεσού.

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, τη Δευτέρα 7/8/2023 και την Τρίτη 8/8/2023, μεταξύ των ωρών 09:00 - 16:00, θα εκτελούνται εργασίες σκουπίσματος σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού και του Παρακαμπτήριου Δρόμου Λεμεσού, από την έξοδο Μουτταγιάκας μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο του Νέου Νοσοκομείου Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα εφαρμόζονται τα ακόλουθα:

Η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου / Παρακαμπτήριου Δρόμου, θα κλείνει τμηματικά σε μήκος 200μ. περίπου στη μία κατεύθυνση μόνο, ανά πάσα στιγμή και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Η μία λωρίδα κυκλοφορίας των συνδετήριων δρόμων των κυκλικών κόμβων, θα κλείνει τμηματικά σε μήκος 100μ. περίπου στη μία κατεύθυνση μόνο, ανά πάσα στιγμή και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Λαμπάδιασαν» οχήματα τα ξημερώματα – Βρίσκονταν σταθμευμένα σε ανοικτό πάρκινγκ– Εξετάζεται και εμπρησμός

Απίστευτη απάτη - 58χρονος πείστηκε να επενδύσει σε εταιρεία που θα έμπαινε σε χρηματιστήριο – Το ποσό που «έκανε φτερά»

Καιρός: «Τα ‘χει παίξει» - Καλημέρα με λιακάδα, καλό μεσημεράκι με νεφώσεις και μεμονωμένες βροχές

Ακτοπλοϊκή σύνδεση: Εξαντλήθηκαν οι κρατήσεις γι' αυτούς τους μήνες - Το πρόγραμμα, οι τιμές και οι νέες υπηρεσίες

Φοιτητική Χορηγία: Σταδιακή η καταβολή – Ποιες αιτήσεις εξετάζονται τώρα – Όλες οι πληροφορίες

Ηλίας Γκότσης: Δεν μου λείπει η τηλεόραση – Ξέρω ότι θα πάω απλά να κάνω τη «γλάστρα»Στη μάχη οι Αρχηγοί για την τελική συσπείρωση - Σύγκρουση Νικόλα-Αννίτας – Η πάλη ΔΗΚΟ-ΕΛΑΜ για την τρίτη θέση

Στη μάχη οι Αρχηγοί για την τελική συσπείρωση - Σύγκρουση Νικόλα-Αννίτας – Η πάλη ΔΗΚΟ-ΕΛΑΜ για την τρίτη θέση

Oι Αρχηγοί των μεγάλων κομμάτων ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ μπαίνουν τις τελευταίες ώρες στην «αρένα», για την τελική μάχη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top