Συνελήφθη επίδοξος ληστής στη Λάρισα - Απείλησε φαρμακοποιό με αεροβόλο όπλο και τράπηκε σε φυγή

Συνελήφθη επίδοξος ληστής στη Λάρισα - Απείλησε φαρμακοποιό με αεροβόλο όπλο και τράπηκε σε φυγή

Ένα περιστατικό κλοπής σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην Λάρισα σε φαρμακείο, που οδήγησε στη σύλληψη ενός ημεδαπού.

Ένας άνδρας, κατά τις απογευματινές ώρες εισέβαλε σε φαρμακείο και υπό την απειλή ενός αεροβόλου όπλου απείλησε την υπάλληλο και της ζήτησε να πάρει τις εισπράξεις.

Έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, ωστόσο, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την πράξη του, και τράπηκε σε φυγή επιβιβαζόμενος σε ποδήλατο.

Η κινητοποίηση της αστυνομίας σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews, η οποία έσπευσε στο σημείο άμεσα και εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Ο άνδρας συνελήφθη τελικά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και κλοπή.

Τι κατέσχεσε η Αστυνομία

Στην κατοχή του δράστη, όπως προέκυψε από νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • αεροβόλο πιστόλι
  • Κουτί που περιείχε 1.500 μεταλλικά σφαιρίδια
  • Το ποδήλατο, που, όπως προέκυψε, ήταν κλεμμένο την 24-07-2023 από σημείο της πόλης και το οποίο στη συνέχεια αποδόθηκε στον νόμιμο δικαιούχο του
  • 4 αμπούλες προωθητικού αερίου
  • 1 μαχαίρι και ρουχισμός.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας και την προανάκριση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε την πρόταση των έξι σημείων για τη Γάζα στη Σύνοδο MED9 - Συζητήθηκε η κατάσταση στη Μέση Ανατολή

ΠτΔ: Παρουσίασε την πρόταση των έξι σημείων για τη Γάζα στη Σύνοδο MED9 - Συζητήθηκε η κατάσταση στη Μέση Ανατολή

Στον ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας στην προσπάθεια για αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις εργασίες της Συνόδου MED9 που πραγματοποιούνται στη Σλοβενία, προβαίνοντας, παράλληλα, σε παρουσίαση της πρότασης έξι σημείων της Κυπριακής Δημοκρατίας στους πυλώνες της ασφάλειας, της ανθρωπιστικής βοήθειας και της ανοικοδόμησης της Γάζας, στη βάση και του σχεδίου του Προέδρου των ΗΠΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE