ΚΟΣΜΟΣ

Η 10χρονη ηρωίδα που αψήφησε τον καρχαρία

Η 10χρονη ηρωίδα που αψήφησε τον καρχαρία

Δέχτηκε επίθεση και ξαναγύρισε στη θάλασσα για να σώσει ένα μικρότερο παιδί

Μια 10χρονη που δέχτηκε επίθεση από καρχαρία ενώ κολυμπούσε, έχει γίνει η ηρωίδα της Φλόριντας αφού, παρά τον τραυματισμό της, τόλμησε να ξαναγυρίσει στη θάλασσα για να σώσει ένα μικρότερο κοριτσάκι που δεν είχε αντιληφθεί τον κίνδυνο.

Ο πατέρας της ατρόμητης μικρής, ο Ντέιβ Σάρμακ, διηγήθηκε συγκινημένος την περιπέτεια της κόρης του.

Την περασμένη Τετάρτη η 10χρονη Κέιλι κολυμπούσε σε μια παραλία του Τζάκσονβιλ όταν την δάγκωσε ο καρχαρίας στο δεξί πόδι. «Αισθάνθηκε την επίθεση και, στρέφοντας το κεφάλι, είδε το πτερύγιο του καρχαρία», ανέφερε ο Σάρμακ στον ραδιοφωνικό σταθμό WJTX.

Η Κέιλι κατάφερε να βγει από τη θάλασσα, φωνάζοντας ταυτόχρονα στην 6χρονη φίλη της να την ακολουθήσει γιατί στην περιοχή υπήρχε καρχαρίας. Βλέποντας όμως ότι το άλλο κοριτσάκι δεν την ακολούθησε «βούτηξε ξανά στο νερό και την τράβηξε έξω» στην παραλία.

Η Κέιλι Σάρμακ νοσηλεύεται από την Τετάρτη σε τοπικό νοσοκομείο. Ο πατέρας της εμφανίστηκε πολύ αισιόδοξος για την εξέλιξη της υγείας της. Όπως είπε στο μέλλον «θα μπορεί να τρέχει, να πηδάει, να κολυμπάει, να κάνει σέρφινγκ... Θα έχει μια μάλλον μεγάλη ουλή αλλά και μια απίστευτη ιστορία για να διηγείται».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top