Ελένη Φουρέιρα: «Οι καλύτεροι έξι μήνες της ζωής μου» – Η τρυφερή φωτογραφία στο Instagram

Ελένη Φουρέιρα: «Οι καλύτεροι έξι μήνες της ζωής μου» – Η τρυφερή φωτογραφία στο Instagram

Η Ελένη Φουρέιρα είναι η απόλυτη χαζομαμά! Πριν από έξι μήνες η τραγουδίστρια της ποπ έφερε στον κόσμο το πρώτο της μωράκι και η χαρά της δεν κρύβεται.

Ο καρπός του έρωτα της Ελένης Φουρέιρα με τον σύντροφό της Αλμπέρτο Μποτία, είναι ό,τι καλύτερο συνέβη στην εκρηκτική τραγουδίστρια που δεν σταματάει να δείχνει την ευτυχία της.

Το Σάββατο, 12 Αυγούστου ο μικρός Μποτία κλείνει μισό χρόνο ζωής και η Ελένη Φουρέιρα θέλησε να μοιραστεί με τους followers της στο Instagram μία νέα φωτογραφία του.

Ποζάρει με τον γιο της αγκαλιά, γράφοντας: «Οι καλύτεροι έξι μήνες της ζωής μου».

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

Πηγή: newsit.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

Με γρήγορους ρυθμούς επιχειρεί να δώσει το στίγμα της, η νέα μεταβατική Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, ανοίγοντας από νωρίς έναν κύκλο πολιτικών επαφών, που κάθε άλλο παρά τυχαίος μπορεί να θεωρηθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE