Παρατηρητικός ο Μητσοτάκης - Τι είπε σε δημοσιογράφο όταν κάποιος την πάτησε - Δείτε βίντεο
15.08.2023 - 15:44
Δεκτός με θέρμη έγινε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τους πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί στο λιμάνι της Τήνου το πρωί της Τρίτης καθώς ο πρωθυπουργός δίνει το «παρών» στους εορτασμούς για την Κοίμηση της Θεοτόκου.
Αφού αποβιβάστηκε από την πυραυλάκατο «Ξένος» με την οποία νωρίτερα είχε μεταβεί στο σημείο βύθισης του καταδρομικού «Έλλη» από ιταλική τορπίλη πριν από 83 χρόνια για να αποτίσει φόρο τιμής στους νεκρούς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε με τους συγκεντρωμένους πολίτες.
Ο πρωθυπουργός ευχήθηκε «χρόνια πολλά» σε όλους και παρέπεμψε τους δημοσιογράφους στη δήλωση που θα κάνει μετά την ολοκλήρωση των εορτασμών όταν αυτοί του ζήτησαν να τους πει κάτι.
Ανάμεσα στους δημοσιογράφους ήταν και η Ρένα Κουβελιώτη από τον Alpha με τον πρωθυπουργό να παρατηρεί ότι τα κορδόνια των παπουτσιών της είχαν λυθεί. «Πρόσεξε τα κορδόνια σου» ακούστηκε να λέει στη δημοσιογράφο με εκείνη να χαμογελά και να εξηγεί ότι το ατύχημα συνέβη επειδή κάποιος την πάτησε.
Η πολυδιαφημισμένη τριμερής συνάντηση στη Νέα Υόρκη, ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες και τον κατοχικό ηγέτη Ερσίν Τατάρ, επιβεβαίωσε τον χειρότερο φόβο. Ότι το Κυπριακό έχει παγιδευτεί σε μια διαδικασία διαχείρισης του αδιεξόδου, με τον ΟΗΕ να παρακολουθεί από απόσταση και να αποφεύγει τις δύσκολες αποφάσεις.