Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Οικία «τυλίχθηκε» στις φλόγες - Τα αίτια διερευνώνται

Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Οικία «τυλίχθηκε» στις φλόγες - Τα αίτια διερευνώνται

Ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη Λοχία Βασίλη Κρόκου ανταποκρίθηκε μετά από μήνυμα γύρω στις 12:59, σε πυρκαγιά σε οικία στην περιοχή Αγίου Ιωάννη στην επαρχία Λεμεσού.

Η πυρκαγιά βρισκόταν στο χώρο της κουζίνας και του αποχωρητηρίου της οικίας και τέθηκε υπό έλεγχο στις 13:40.

Την  ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς, ο ένοικος της οικίας απουσίαζε. Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, ο χώρος του αποχωρητηρίου, καθώς και η κουζίνα με το περιεχόμενό της, έπαθαν εκτεταμένες ζημιές. Επιπρόσθετα, ζημιές υπέστη και η ξύλινη στέγη της οικίας. Από τον καπνό και τη θερμότητα, επηρεάστηκε το υπόλοιπο μέρος της οικίας.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται, σε συνεργασία με τις Αρμόδιες Αρχές.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Την εξόντωση του Χαμενεΐ θέτει ως στόχο το Ισραήλ - Ο διπλός στόχος του Νετανιάχου

LIVE: Την εξόντωση του Χαμενεΐ θέτει ως στόχο το Ισραήλ - Ο διπλός στόχος του Νετανιάχου

Θύματα και εκτεταμένες ζημιές, αφήνει πίσω του το ιρανικό πυραυλικό μπαράζ που έπληξε πόλεις του Ισραήλ, το πρωί της Πέμπτης. Όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE