ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Αφού είναι κλινήρης η μάμμα σου τι θέλεις την ταυτότητα;» - Η καταγγελία για τη συμπεριφορά λειτουργού και η απάντηση του ΥΠΕΣ

«Αφού είναι κλινήρης η μάμμα σου τι θέλεις την ταυτότητα;» - Η καταγγελία για τη συμπεριφορά λειτουργού και η απάντηση του ΥΠΕΣ

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η ανάρτηση της ηθοποιού Νιόβης Χαραλάμπους, η οποία κατήγγειλε απαξιωτική αντιμετώπιση από λειτουργό της Επαρχιακής Διοίκησης αναφορικά με το αίτημα για έκδοση δελτίου ταυτότητας των ηλικιωμένων γονιών της.

Συγκεκριμένα, ο λειτουργός όπως η ίδια αναφέρει, της είπε χαρακτηριστικά "Ε αφού είναι κλινήρης η μάμμα σου τι θέλεις την ταυτότητα;"

Δείτε την ανάρτηση:

"Λυπάμαι πραγματικά για αυτόν τον τόπο... Χρειάστηκε να μιλήσω με την Επαρχιακή Διοίκηση για να ανανεώσω τις ταυτότητες των ηλικιωμένων πια γονιών μου. Μεγάλη απροθυμία, γραφειοκρατία, πολλά νεύρα. Είμαι μόνη σε αυτό το νησί που οι γονείς της είναι ανήμποροι να πάνε αυτοπροσώπως και να κάνουν τη δουλειά τους; Αναρωτιέμαι.

(Δεν είναι δυνατόν, ούτε είναι ανθρώπινο, να μιλάει τόσο απαξιωτικά κάποιος υπεύθυνος και να μου λέει "Ε αφού είναι κλινήρης η μάμμα σου τι θέλεις την ταυτότητα;").!!!!

 Δεν θέλω τον οίκτο του Επάρχου, των λειτουργών, δεν θέλω... Θέλω να κάνω την δουλειά μου. Γιατί να μην μπορώ; Δεν θέλω να πω τώρα λεπτομέρειες για την κατάσταση των γονιών μου, θέλω μόνο να εξυπηρετηθούν δύο πολίτες της Κύπρου που δεν μπορούν να πάνε προσωπικά σε ένα γραφείο της δημόσιας υπηρεσίας. Γίνεται; Δεν γίνεται, σύμφωνα με τους υπεύθυνους.

Στην ευρωπαϊκή μας Κυπρο"

 

Για το περιστατικό αυτό, ενημερώθηκε ο Υπουργός Εσωτερικών, Κωνσταντίνος Ιωάννου ο οποίος, σύμφωνα με την ανάρτησή του, έδωσε οδηγίες για διερεύνηση του περιστατικού που κατήγγειλε η ηθοποιός τονίζοντας μάλιστα ότι "η συγκεκριμένη αντιμετώπιση/απάντηση από τον/τη λειτουργό είναι απαράδεχτη"

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πήγαν διακοπές και ξέχασαν να υποβάλουν τις φορολογικές τους δηλώσεις οι Κύπριοι - Πότε λήγει η προθεσμία

Οι «θησαυροί» της Κύπρου: Δέκα αξιοθέατα του νησιού μας που πρέπει να επισκεφθείς - Δείτε φωτογραφίες

Έσπασε κάθε ρεκόρ πωλήσεων ο Δεκαπενταύγουστος – Έτρεχαν σε τρια κρεοπωλεία για βρουν κρέας

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top