LIFESTYLE

Ζεντάγια: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο κρατάει μυστική τη σχέση της με τον Τομ Χόλαντ

Ζεντάγια: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο κρατάει μυστική τη σχέση της με τον Τομ Χόλαντ

Είναι γνωστό ότι η Ζεντάγια και ο Τομ Χόλαντ είναι εξαιρετικά κλειστοί και προστατευτικοί της σχέσης τους.

Το ζευγάρι που συνδέθηκε ερωτικά για πρώτη φορά το 2017 έχει μιλήσει ελάχιστες φορές δημόσια για τη σχέση του και έχει ανεβάσει λιγοστά κοινά στιγμιότυπα στα κοινωνικά δίκτυα.

Η 26χρονη ηθοποιός έδωσε μερικές σπάνιες πληροφορίες για τη σχέση της και αποκάλυψε τον λόγο που κρατάει τη σχέση της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, σε συνέντευξή που έδωσε στο περιοδικό «ELLE» που κυκλοφόρησε την Τετάρτη 23 Αυγούστου.

Η Ζεντάγια δήλωσε ότι έχει «αποδεχτεί» ότι μέρη της ζωής της θα είναι δημόσια, αλλά έχει συνειδητοποιήσει ότι «έχει τον έλεγχο του τι μοιράζεται».

 

 

Παραδέχτηκε, επίσης, ότι δεν «φοβάται πλέον να υπάρχει» αλλά της αρέσει να «προστατεύει» τη σχέση της με τον 27χρονο σύντροφό της.

Συγκεκριμένα, η σταρ του «Euphoria» δήλωσε: «Αποδέχομαι ότι μέρη της ζωής μου θα δημοσιοποιηθούν. Δεν μπορώ να μην είμαι άνθρωπος και να ζω τη ζωή μου και να αγαπώ το πρόσωπο που αγαπώ. Αλλά επίσης, έχω τον έλεγχο του τι επιλέγω να μοιραστώ».
«Το θέμα είναι να προστατεύεις την ηρεμία σου και να αφήνεις τα πράγματα να είναι δικά σου, αλλά και να μη φοβάσαι να υπάρχεις. Δεν μπορείς να κρύβεσαι. Ούτε αυτό είναι διασκεδαστικό. Αυτό προσπαθώ να διαχειριστώ περισσότερο από ποτέ αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε.

Ο Χόλαντ και η Ζεντάγια, οι οποίοι γνωρίστηκαν αφού συμπρωταγωνίστησαν στο «Spider-Man», έχουν κρατήσει το ειδύλλιό τους σε πολύ χαμηλούς τόνους από τότε που ξεκίνησαν να βγαίνουν για πρώτη φορά το 2017 και επιβεβαίωσαν τελικά τη σχέση τους το 2021.

Παρά το πόσο λίγο μιλάνε ο ένας για τον άλλον στη δημόσια ζωή, ο Χόλαντ πρόσφατα ανέφερε πως είναι «τυχερός» που έχει τη Ζεντάγια στη ζωή του.

Πηγή: protothema.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top