Υπάρχει κάτι που φοβάσαι στον έρωτα; – Αυτή η εικόνα θα σε βοηθήσει να το ανακαλύψεις

Υπάρχει κάτι που φοβάσαι στον έρωτα; – Αυτή η εικόνα θα σε βοηθήσει να το ανακαλύψεις

Ο έρωτας, πέρα από τις πεταλούδες στο στομάχι και τα ροζ συννεφάκια, φέρνει μαζί του και πολλούς φόβους και ανησυχίες, είτε αυτές αφορούν αποκλειστικά τον εαυτό μας, είτε τον/την σύντροφό μας, είτε γενικότερα τη σχέση μας.

Στην περίπτωση που δεν είστε βέβαιοι εάν έχετε κάποιο φόβο σχετικά με τον έρωτα, το παρακάτω τεστ με την εικόνα θα ξεδιαλύνει το τοπίο.

Αν το πρώτο που είδες, είναι η γυναίκα, ο χειρότερος εφιάλτης σου είναι να χάσεις τον ύπνο σου για τον έρωτα. Κυριολεκτικά. Δεν θέλεις να κάθεσαι στο κρεβάτι το βράδυ και, αντί να κοιμάσαι, να αναρωτιέσαι τι να κάνει άραγε ο σύντροφος σου. Θέλεις τη σιγουριά.

Αν είδες τα βουνά και τους στρατιώτες, αυτό που σε αγχώνει περισσότερο είναι η ανάγκη σου να είσαι αψεγάδιαστος, εμφανισιακά. Ξέρεις ότι κανείς δεν πρόκειται να σε χωρίσει επειδή δεν έφτιαξες τα μαλλιά σου ή επειδή μία μέρα δεν λούστηκες – το θέμα είναι ότι σε πιάνουν ανασφάλειες χωρίς λόγο. Χρειάζεσαι ανθρώπους που θα σε «ξεκλειδώσουν».

Αν, πάλι, το πρώτο που πρόσεξες είναι το άλογο, τρέμεις την απόρριψη. Δεν αφήνεις τον εαυτό σου να χαρεί τα όμορφα πράγματα που συμβαίνουν, γιατί δεν έχεις αφήσει πίσω σου τα φαντάσματα του παρελθόντος, και φοβάσαι μην πληγωθείς ξανά.

Πηγή: in.gr

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE