LIKE ONLINE

Υπάρχει κάτι που φοβάσαι στον έρωτα; – Αυτή η εικόνα θα σε βοηθήσει να το ανακαλύψεις

Υπάρχει κάτι που φοβάσαι στον έρωτα; – Αυτή η εικόνα θα σε βοηθήσει να το ανακαλύψεις

Ο έρωτας, πέρα από τις πεταλούδες στο στομάχι και τα ροζ συννεφάκια, φέρνει μαζί του και πολλούς φόβους και ανησυχίες, είτε αυτές αφορούν αποκλειστικά τον εαυτό μας, είτε τον/την σύντροφό μας, είτε γενικότερα τη σχέση μας.

Στην περίπτωση που δεν είστε βέβαιοι εάν έχετε κάποιο φόβο σχετικά με τον έρωτα, το παρακάτω τεστ με την εικόνα θα ξεδιαλύνει το τοπίο.

Αν το πρώτο που είδες, είναι η γυναίκα, ο χειρότερος εφιάλτης σου είναι να χάσεις τον ύπνο σου για τον έρωτα. Κυριολεκτικά. Δεν θέλεις να κάθεσαι στο κρεβάτι το βράδυ και, αντί να κοιμάσαι, να αναρωτιέσαι τι να κάνει άραγε ο σύντροφος σου. Θέλεις τη σιγουριά.

Αν είδες τα βουνά και τους στρατιώτες, αυτό που σε αγχώνει περισσότερο είναι η ανάγκη σου να είσαι αψεγάδιαστος, εμφανισιακά. Ξέρεις ότι κανείς δεν πρόκειται να σε χωρίσει επειδή δεν έφτιαξες τα μαλλιά σου ή επειδή μία μέρα δεν λούστηκες – το θέμα είναι ότι σε πιάνουν ανασφάλειες χωρίς λόγο. Χρειάζεσαι ανθρώπους που θα σε «ξεκλειδώσουν».

Αν, πάλι, το πρώτο που πρόσεξες είναι το άλογο, τρέμεις την απόρριψη. Δεν αφήνεις τον εαυτό σου να χαρεί τα όμορφα πράγματα που συμβαίνουν, γιατί δεν έχεις αφήσει πίσω σου τα φαντάσματα του παρελθόντος, και φοβάσαι μην πληγωθείς ξανά.

Πηγή: in.gr

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top